CDV INFO
Image default
Dienstverlening

Schoonmaken van kantoren

Een schoon kantoor werkt lekkerder. Prima Cleaning Interieurverzorging regelt het schoonmaken van kantoren op diverse bedrijfslocaties in de omgeving van de Achterhoek. Laat het schoonmaken van kantoren over aan Prima Cleaning en focus u op de belangrijke taken die uw bedrijf vooruit helpen.

Ga zitten en direct fris aan de slag

Loop uw kantoor binnen en ga in een frisse en verzorgde ruimte aan de slag. Dat werkt veel beter. Geniet van een lege prullenbak, een overzichtelijk bureau, vlekkeloze ramen en kasten, een schoon toetsenbord en een beeldscherm zonder vingerafdrukken. Bij Prima Cleaning vinden we de details belangrijk. Uw kantoor is immers het visitekaartje voor uw klanten. Schone ruimtes hebben invloed op de werkprestaties en dragen bij aan een betrouwbare, kwalitatief hoogwaardige uitstraling. En dat voelt goed voor iedereen.

Met zorg schoongemaakt

Een verzorgd en schoon kantoor zie je af aan de details. Net even dat ene hoekje in het raam meenemen en ook het stof weghalen onder de vergadertafel en ver achter het bureau. Daarom werkt Prima Cleaning Interieurverzorging met speciaal opgeleide schoonmakers en werken we met professionele schoonmaakproducten die helpen bij een grondige reiniging van uw kantoor.

Wanneer het u uitkomt

Onze schoonmakers maken bij u schoon wanneer het u het beste uitkomt. Het is niet nodig om voor onze schoonmakers langer geopend te blijven. Zo kunt u de hele dag bezig zijn met werkzaamheden die u belangrijk vindt. Onze schoonmakers regelen de rest. Prima Cleaning Interieurverzorging is inzetbaar voor eenmalige schoonmaakwerkzaamheden, bijvoorbeeld bij evenementen of een bedrijfsfeest, maar we verzorgen ook dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaakwerkzaamheden.

Meer informatie over schoonmaken van kantoren

Wil u meer weten over het schoonmaken van kantoren door Prima Cleaning Interieurverzorging? Kijk dan op onze website. We verzorgen ook specialistische reiniging en schoonmaak voor particulieren.

http://www.primacleaning.nl/kantoren-schoonmaken/