CDV INFO
Image default
Zakelijk

Taaltraining Nederlands bedrijfsleven

In verband met uw werk kan het soms nodig zijn om uw kennis van de Nederlandse taal bij te spijkeren. Deze taal kent veel spellingsregels en om overtuigend over te komen op collega’s of klanten is het belangrijk om foutloos Nederlands te kunnen spreken en schrijven. Om dit te leren heeft u een goede taalcursus nodig. Het liefst een cursus die speciaal gericht is op het bedrijfsleven. Op die manier krijgt u ook direct kennis mee over jargon dat in uw branche gebruikt wordt. Voor een taaltraining Nederlands op het juiste niveau kunt u daarom terecht bij The Square Mile.

Uw leerdoelen, uw cursus

The Square Mile is een taleninstituut dat taaltrainingen verzorgt van de hoogste kwaliteit, voor bedrijven en organisaties door heel Nederland. U kiest voor The Square Mile als u waarde hecht aan een taalcursus die volledig voor u op maat gemaakt wordt. Het voordeel van een taaltraining op maat, is dat u precies de kennis opdoet die voor u noodzakelijk is. U leert dus niets te veel en ook niets te weinig. Op die manier wordt uw tijd efficiënt besteedt en doet u alleen kennis op waar u in de praktijk echt iets mee kunt. Dit is wel zo prettig voor mensen met een volle agenda die hun tijd slim willen besteden. 

Kies uw taal naar wens

Bij The Square Mile kunt u naast een cursus Nederlands ook cursussen in allerlei andere talen volgen. Wij hebben connecties met de beste taaltrainers in vele verschillende talen. De trainers bij The Square Mile zijn allen native speakers met ruime ervaring in diverse branches. Zij verzorgen uw cursus Duits, Spaans of Russisch tot in de puntjes. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen en eventueel de eisen die uw bedrijf aan de taaltraining stelt. Bezoek voor meer informatie onze website, of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

http://www.thesquaremile.nl/