CDV INFO
Image default
Dienstverlening

De Kubota minigraver is de populairste minigraver in Nederland

De compacte, sterke en betrouwbare Kubota minigraver is al jaren een favoriete machine voor licht graafwerk op privéterreinen van particulieren en ter ondersteuning van aannemers en tuiniers. Deze machine is van hoogwaardige kwaliteit en toch eenvoudig te bedienen. Om zeker te zijn van de beste service, bestelt u een Kubota minigraver het beste bij een erkende dealer. Daardoor rekent u op professioneel advies bij de aanschaf en hulp bij het onderhoud, reparaties en het bestellen van originele onderdelen.

De erkende Kubota dealer in Nederland

Voor de beste service kunt u terecht bij VDM Tools & Parts. Dit familiebedrijf staat bekend om de goede klantenservice. Zij denken met u mee gedurende elke stap van het proces en staan altijd klaar met professioneel advies en vlekkeloze technische dienstverlening. U kunt bij hen terecht voor het uitvoeren van vakkundige veiligheidskeuringen volgens de richtlijnen van VA-keur. Ze zorgen ook voor regelmatige onderhoudsbeurten en reparaties en geven advies over de beste aanpak in probleemsituaties.

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw machine

Als u voor een hoogwaardige machine zoals de Kubota minigraver kiest, dan is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Het tijdig vervangen van versleten onderdelen kan grotere problemen voorkomen en de levensduur van uw machine met jaren verlengen. Dit onderhoud laat u het best uitvoeren door een professionele monteur. Als er iets vervangen moet worden, is het belangrijk om originele onderdelen te gebruiken die precies bij uw machine passen.

Originele Kubota onderdelen bestellen

De juiste onderdelen voor uw Kubota minigraver vindt u in de webshop van VDM Tools & Parts. Hier bestelt u eenvoudig de onderdelen die u nodig heeft voor uw Kubota machines. U kunt ook altijd langsgaan in de winkel. Naast de onderdelen voor de minigraver, vindt u bij hen ook onderdelen voor de BX serie en de F serie van Kubota. U heeft dus keuze uit een ruim assortiment.

https://www.vdmtools.nl/