CDV INFO
Image default
Dienstverlening

Snel contact opnemen met Gemeente Amsterdam doe je zo

Een gemeente heeft met veel zaken te maken, daardoor wordt er al snel gedacht dat het moeilijk is om in contact te komen. Dat werkt dan ook zo voor de Gemeente Amsterdam, als jij die wilt bereiken dan kun je dat het beste doen via de telefoon. Jij kunt dan gelijk jouw vraag stellen en ook direct een antwoord verwachten. Soms dan is het niet mogelijk om gelijk een antwoord te krijgen en dan is via mail handiger. 

Wat kun je allemaal via telefoon bespreken?

Op het moment dat jij met de Gemeente Amsterdam contact gaat leggen is het belangrijk dat jij al precies weet wat je vraag gaat zijn, zo voorkom je dat het langer duurt dan nodig is. Je vindt het zelf niet fijn als je lang moet wachten dus dan wil je dat een ander ook niet langer dan nodig aan de telefoon hangt, als vragen snel worden beantwoord dan kan de klantenservice medewerker meer mensen helpen in kortere tijd. Vaak heb je ook jouw eigen gegevens nodig dus als jij die bij de hand hebt dan zul je zien dat het allemaal vanzelf zal gaan, jouw vraag is dan beantwoord voordat jij er erg in hebt.

Wat doe je beter via de mail?

Sommige dingen kun je niet via telefoon doen, dat kan je dan beter via de mail doen. Als jij formulieren aan moet vragen dan kun jij dat beter via de mail of via de site doen van de Gemeente Amsterdam, jij kunt dan vaak al een formulier invullen waardoor jij gelijk bij de juiste gegevens kunt. Het kan dan dus zijn dat jij sneller antwoord hebt op de vraag dan wanneer jij belt, als je namelijk wat in moet vullen dan word jij via de telefoniste alsnog naar dat formulier verwezen. 

Waarom KSD voor jou door het vuur gaat

KSD wil jou helpen door ervoor te zorgen dat jij niet hoeft te zoeken naar hoe jij het beste contact op kunt nemen met de klantenservice van het bedrijf dat jij zoekt, als jij kijkt op de site van KSD dan zul je zien dat je snel contact kunt maken. Waarom de medewerkers van KSD dit voor jou willen doen? Dat is omdat ze weten hoe het is als jij naar de contact gegevens moet zoeken en je ze niet kunt vinden. Meer over KlantenserviceDirect vind je hier.https://klantenservicedirect.nl/