CDV INFO
Image default
Dienstverlening

Optimaliseer de behandelingen met EPD software van CRS

Wat zijn de belangrijkste functionaliteiten van het EPD voor de GGZ?

De software van CRS biedt verschillende belangrijke functionaliteiten. Een van deze functionaliteiten is een zeer gebruiksvriendelijk EPD is dat specifiek is ontwikkeld voor de GGZ. Het stelt zorgverleners, secretariaten en management in staat om efficiënt en effectief te werken met GGZ software. Daarnaast biedt het EPD onder andere ook een CRS Cliëntenportaal, waar cliënten zelf toegang hebben tot hun gegevens en afspraken. Verder kunnen er koppelingen worden gemaakt met andere systemen, zoals statistische pakketten, een Elektronisch Voorschrijfsysteem en ROM en e-health systemen. Deze integratie zorgt voor een naadloze communicatie tussen verschillende systemen.

Het EPD voor de GGZ van CRS onderscheidt zich door zijn gebruiksvriendelijkheid, veiligheid, snelheid en uitstekende support. Het is ontwikkeld met de focus op de GGZ en houdt rekening met de specifieke behoeften en wensen van zorgprofessionals in deze sector. Daarnaast biedt CRS ook diensten zoals de CRS Declaratieservice, waarbij het declaratieproces kan worden uitbesteed aan ervaren partnerorganisaties.

ROM GGZ

Het Routine Outcome Monitoring (ROM GGZ) systeem van Incura biedt behandelaars in de geestelijke gezondheidszorg de mogelijkheid om de voortgang en effectiviteit van behandelingen te monitoren en evalueren. Met het ROM GGZ systeem kunnen behandelaars gemakkelijk toegang krijgen tot de benodigde informatie en testresultaten. Het CRS EPD van Incura heeft koppelingen en integraties met verschillende e-health platformen en ROM-systemen, waardoor behandelaars direct vanuit het EPD toegang hebben tot het juiste ROM- of e-health systeem voor de betreffende cliënt. Daarnaast biedt het CRS EPD ook diepere integraties met ROM-systemen, waardoor behandelaars vanuit het EPD e-health of ROM testen kunnen starten en de resultaten kunnen ontvangen.

Incura heeft koppelingen met de meeste e-health systemen voor ROM metingen binnen de GGZ, zoals Embloom, BergOp, MindDistrict en VitalHealth. Deze koppelingen worden vaak gerealiseerd door gebruik te maken van Koppeltaal om de informatiestromen tussen het EPD en ROM/e-health systemen te integreren.

Het CRS EPD van Incura biedt zorgprofessionals in de GGZ de mogelijkheid om de regie te houden over hun behandelingen. Het EPD is veilig, gecertificeerd en zorgt ervoor dat gebruikers snel en makkelijk de juiste informatie kunnen vinden.

Kortom, monitoring en evaluatie met behulp van het EPD software van CRS zorgen voor een optimale kwaliteit van zorg en stellen zorgverleners in staat om de beste behandelingen te bieden aan hun patiënten.

https://crs-software.nl/