CDV INFO
Image default
Dienstverlening

Laat optrekkend vocht verwijderd worden en de gevel renoveren

Is er in uw woning sprake van optrekkend vocht? Laat dit vochtprobleem dan zo snel mogelijk verwijderd worden door BODIMA uit Breda. Dit bedrijf is in 1961 opgericht en richtte zich in het begin alleen op het dichten van kelders. In de loop van de tijd kwamen daar werkzaamheden bij, zoals gevelrenovatie, spouwmuurisolatie en het verwijderden van optrekkend vocht in woningen en monumenten in Brabant. Vaak is het zo dat er wel meerdere werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Gelukkig kunt u de medewerkers van dit gespecialiseerde bedrijf voor diverse projecten inhuren, die vaak al binnen één dag uitgevoerd kunnen worden!

Geef uw huis een opknapbeurt en kies voor gevelrenovatie

Zowel woningen als monumentale panden zijn soms toe aan renovatie. De medewerkers van BODIMA kunnen gevels van huizen en monumenten tot in de oude glorie herstellen. Zo blijft het karakter van het monument bestaan en gaat de gevel weer vele jaren mooi mee. Als er een onaangenaam binnenklimaat heerst, doet u er ook verstandig aan om dit bedrijf uit Brabant in te schakelen voor spouwmuurisolatie. Tijdens deze werkzaamheid wordt er isolatiemateriaal in de spouwmuren gespoten, waarna de warmte beter in de ruimte blijft hangen én er geen kou meer binnen kan komen.

Vraag een offerte aan en maak gebruik van deze gespecialiseerde diensten

Neem contact op met BODIMA als u van het optrekkend vocht in de muren af wilt of als u de muren van uw woning in Brabant wilt voorzien van spouwmuurisolatie. Op de website van dit bedrijf vindt u de benodigde contactgegevens én kunt u meer lezen over de andere werkzaamheden die worden uitgevoerd door de ervaren medewerkers. Bovendien profiteert u bij dit bedrijf van tien jaar garantie op alle werkzaamheden. Is het project niet helemaal naar uw wens en is iets niet goed afgewerkt? Laat dit dan weten aan een van de medewerkers, zodat zij hiernaar kunnen kijken en het probleem kunnen oplossen.