CDV INFO
Image default
Dienstverlening

Mediator Wageningen

Mediator Wageningen

Vorig jaar had mijn vrouw tegen mij gezegd dat zij niet meer met mij verder wilde. Ik dacht dat wij beiden nog gelukkig waren en dus kwam dit als een grote schok. Ik heb hier een tijdje voor nodig gehad om dit verwerken. Toen het eenmaal een beetje bij mij geland was, hebben we een goed gesprek met elkaar gehad over hoe we alles gingen regelen. We besloten om nog even te wachten met de kinderen te vertellen dat we uit elkaar zouden gaan en toen zijn wij in Wageningen op zoek gegaan naar iemand die ons kon helpen bij de scheiding. Na een aantal eerste gesprekken met andere mediators hebben wij toch gekozen voor Circles Mediation.

Hulp met kinderen

Bij de andere mediators waar we geweest waren had ik niet echt het gevoel dat er naar mij geluisterd werd, maar bij deze had ik dat wel en konden ik en mijn ex allebei ons zegje doen. Ik vond het in het begin erg moeilijk om over de scheiding te praten en ik was erg emotioneel; ik wilde immers niet scheiden, ik wilde bij mijn vrouw blijven, maar zij wilde niet met mij verder en dat heb ik moeten accepteren. Hierbij heeft de mediator ons erg goed geholpen. Zij liet ons inzien dat er twee kanten waren aan het verhaal en dat we nu moesten doen wat voor ons allen het beste was. Voor ons, maar ook voor onze 2 kinderen. De mediator heeft ons goed begeleid tijdens het proces en ik voelde mij erg op mijn gemak bij haar. Wat ik vooral erg fijn vond was dat zij ons ook geholpen heeft om het voor de kinderen goed te regelen. Zij heeft ons zelfs manieren verteld om aan onze kinderen te vertellen dat wij uit elkaar gingen.

Fijne mediator

Wij zijn erg tevreden over hoe onze scheiding is geregeld. Natuurlijk is het geen leuke periode voor ons geweest, maar de mediator heeft ons goed geholpen en daarom kijk ik er toch met een goed gevoel naar terug. Wij raden haar zeker aan voor anderen in Wageningen die in een scheiding liggen.

https://www.circles-mediation.nl/mediator-wageningen/