CDV INFO
Image default
Dienstverlening

Indien u zoekt naar een bus om te huren in regio Weert…

Bent u woonachtig in of rond Weert en bent u op zoek naar een bus of koelcontainer om te huren? Bij Douven Verhuur vindt u in dat geval op zeker wat u zoekt. In het wagenpark van deze expert bevinden zich naast verschillende bussen ook bestelwagens en vrachtwagens. Bij Douven Verhuur kunt u dus terecht wanneer u een langeafstandstransport dient te maken, een verhuisdag tot een goed einde wil brengen, grote groepen mensen te vervoeren, en nog veel meer. Met de voertuigen van deze expert rijdt u niet alleen heel Nederland af, u kan ook in België en Duitsland rijden met dit materiaal. Dankzij een interne herstellingsdienst hoeft u ook niet te vrezen dat u niet begeleid zult worden in het geval dat er iets misgaat. Deze dienst is elke uur van de dag te bereiken, en dit elke dag.

Te huur voor langere periodes

Maar dat is nog lang niet alles: Douven Verhuur heeft ook heel wat verschillende grote evenementmaterialen te huur. Dit gaat van snackwagens en toiletwagens tot units voor kassa’s en bureaus. In hun magazijn vindt u ook verschillende koelwagens terug, van ofwel het REEFER-type, ofwel het net wat grotere HACCP-type. Beide soorten koelwagens beschikken over zowel een koeloptie als een vriesoptie, hierdoor kan u ze veelzijdig inzetten voor verschillende doeleinden. Een bus of koelcontainer huren is dus zeker niet het enige dat u kan doen bij deze expert uit Weert. De materialen van Douven Verhuur zijn trouwens te huren voor langere periodes, dit kan erg handig zijn als u bijvoorbeeld aan verschillende gelijkaardige evenementen ondersteuning verleent. Een hele festivalzomer lang dezelfde koelcontainer gebruiken is op deze manier geen enkel probleem.   

Neem snel contact op

Als u een bus, koelcontainer of ander groot voertuig wil huren en woonachtig bent in de buurt van Weert, dan weet u bij deze dus waar u heen kunt, bij Douven Verhuur! Contacteer deze expert via e-mail of telefoon als u hun hulp wil inschakelen. Contactgegevens vindt u simpelweg op hun website.

https://douvenverhuur.nl/