CDV INFO
Image default
Dienstverlening

Tips voor teambuilding

Het is weer zo ver. Er moet een teambuilding worden georganiseerd en jij bent het bokje. Je krijgt een budget dat altijd weer net niet toereikend is voor wat je van plan was. Hierdoor wordt je vaak gedwongen tot creativiteit. Nou is een teambuilding lang niet altijd iets waar het hele team voor staat te popelen dus zal je wel degelijks met iets aantrekkelijks op de proppen moeten komen. In dit blog helpen we je op weg.

Hoe bedenk je een leuke activiteit

Als je wat moet organiseren is het meestal het handigst om eerst naar je team te kijken. Wie zitten er in. Wat kunnen ze? Wat vinden ze leuk om te doen? In een professionele context heb je dit waarschijnlijk al eens gedaan. Doe het nu eens door meer de privépersoon in je collega te bekijken. Zo kun je vaak een gemene deler vinden en zo iets leuks bedenken.

Kinderfeestjes

Mocht dit niet lukken, dan werkt het vaak om het kind in je team los te laten. Een gemene deler die vast staat is namelijk dat al je collega’s, hoe saai en volwassen ze nu ook mogen lijken, allemaal ooit kind zijn geweest. Hierdoor is het vaak een goed idee om iets wat voor alle leeftijden is te kiezen. Om binnen het budget te blijven is het een goed idee om iets te huren en nee dit hoeft niet meteen een springkussen te zijn.
Lasergamen

Een leuke optie is om te gaan lasergamen. Tegenwoordig kun je prima een set voor op kantoor huren. Door een lasergame te huren bespaar je flink wat kosten voor een locatie. Ook kun je prima het kantoor verbouwen voor een potje lasergame. Dit zal meteen het kantoor even een frisse wind geven. Zeker weten dat het kantoor nooit meer hetzelfde zal zijn.

Silent disco

Een optie voor daarna is wellicht wel een silent disco. Hier kun je koptelefoons voor huren. Je deelt de koptelefoons uit en sluit de zender aan. Zonder veel overlast voor de rest van het kantoor kun je een prima feestje houden met de afdeling. Zeker weten dat de andere afdelingen jaloers zullen kijken naar hoe jullie daar staan te feesten.

 

Het goede nieuws is dat je bovenstaande activiteiten goed kunt combineren en nog beter nieuws is dat allebei beschikbaar zijn bij hurenbijdaniek.nl. Informeer naar leuke kortingen in Augustus en September

 

https://hurenbijdaniek.nl/