CDV INFO
Image default
Dienstverlening

De ideale single groepsreizen boek je bij deze specialist

One2gethertravel is een reisorganisatie die speciaal is gericht op single groepsreizen. Het bedrijf is gevestigd in Alphen aan den Rijn, in Zuid-Holland. Via hun website is het mogelijk een leuke singlereis of een van de single groepsreizen te boeken. Telefonisch kun je ook singlereizen boeken, maar voor jezelf is het ook makkelijker om de website te gebruiken. Daar lees je namelijk alles over de reis en staat een overzicht van alle singlereizen en single groepsreizen met een beschrijving erbij.

Een betrouwbare organisatie voor een unieke reis

One2gethertravel staat bekend om zijn betrouwbaarheid. Als je bij deze organisatie boekt, ben je ervan verzekerd dat alles in de puntjes wordt geregeld. Je hoeft niet bang te zijn dat je te veel betaalt of dat je je geld naar een onbetrouwbare rekening overmaakt. Bovendien is de service van de reisorganisatie uitstekend. Je hoeft geen administratiekosten te betalen en wordt van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden.

Wat biedt de reisorganisatie?

One2gethertravel biedt reizen voor singles, singles van 50+ en voor alleenstaande ouders. Er worden voornamelijk reizen in Europa aangeboden. Bezoek bijvoorbeeld een van de Griekse eilanden of ga naar Kroatië. Maar als je verder van huis wilt, en wilt genieten van tropische temperaturen, kun je ook naar Curaçao gaan. Op hun website geef je eenvoudig de bestemming aan, met daarbij de gewenste datum van vertrek en thuiskomst. Vervolgens kun je een maximum prijs selecteren. Er volgt een ruim aanbod aan singlereizen of single groepsreizen die bij jou passen.

Ontdek de mogelijkheden online

Ben je een alleenstaande ouder en heb je na een heel jaar werken wel eens een overheerlijke vakantie verdiend? One2gethertravel heeft een apart aanbod aan eenoudervakanties. Deze bestemmingen zijn uiteraard kindvriendelijk ingericht. De kinderen kunnen lekker spelen met de andere kinderen die aanwezig zijn, terwijl jij in alle rust van een boek kunt genieten. Bovendien verblijven hier allemaal andere single ouders, waardoor je hoe dan ook gelijkgestemden tegenkomt. Wie weet ontstaan hier wel een leuke vriendschap uit, of zelfs een relatie.