CDV INFO
Image default
Dienstverlening

Kies voor optimale bescherming van jouw data met een Security Operations Center

Databescherming wordt een steeds belangrijker onderwerp voor bedrijven en instellingen. De tijd dat bestanden op floppy discs werden gezet die ’s nachts in een kluis lagen, ligt inmiddels mijlenver achter ons. Steeds meer bedrijven kiezen voor opslag in de cloud. Heel veilig, zeker vanwege de altijd beschikbare back-ups. Maar daarmee zet je ook de deur open voor cybercriminelen die proberen jouw data te stelen. Met een Security Operations Center verklein je de kans op diefstal of gijzeling van jouw kostbare data aanzienlijk. Dit systeem zorgt namelijk voor optimale beveiliging van gevoelige informatie.

Wees cybercriminelen een stap voor met goede beveiliging

Door gebruik te maken van een Security Operations Center ben je criminelen die het op jouw vertrouwelijke data hebben voorzien een stap voor. Het systeem zorgt voor optimale bescherming en maakt veilige back-ups. Als een systeem uitvalt, heb je in ieder geval nog de beschikking over deze data. Maar het systeem doet meer. Er vindt een constante monitoring plaats van wie toegang krijgt of probeert te krijgen tot gevoelige data. Alle logins, gelukt of niet gelukt, worden geregistreerd. Als blijkt dat er een serieuze aanval plaatsvindt, bijvoorbeeld via DDoS, wordt uiteraard geprobeerd om deze af te slaan.

Benader deze expert om jouw systemen optimaal te beveiligen

Wil je jezelf geen zorgen meer maken over de veiligheid van jouw data? Neem dan contact op met ConanDoyle. Dit bedrijf is gevestigd in Wateringen, maar werkt voor klanten in geheel Nederland. Via de contactgegevens op hun website maak je direct een afspraak voor een gesprek als je meer wilt weten over het Security Operations Center dat zij voor jouw organisatie of bedrijf kunnen installeren. Ook al jouw overige vragen over internetbeveiliging zijn bij hun ervaren team van harte welkom. Als je de voordelen van een SOC onderschrijft, wordt er een offerte worden gemaakt om dit ook bij jouw bedrijf te implementeren. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

https://www.conandoyle.eu/nl