CDV INFO
Image default
Dienstverlening

Professioneel schoonmaakbedrijf in de regio Enschede

Het beste Schoonmaakbedrijf Enschede is gespecialiseerde in allerlei schoonmaak behandelingen voor uw huis en onderneming. Wij hebben erg veel ervaring en zijn al jaren een begrip in de regio Enschede, en nemen ons vak serieus. We beschikken over alle certificaten en gebruiken uitsluitend de best schoonmaakmiddelen. En nemen wij de grootste klussen aan, we hebben genoeg hoogwerkers. Dus ook voor de schoonmaak van grote bedrijven bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zullen wij u geheel vrijblijvend altijd van advies voorzien.   

Onze diensten 

Wij hebben meerdere specialisaties, om te beginnen maken wij de ramen schoon voor de grootste bedrijven zowel binnen als buiten. Wij reinigen gevels en dakgoten en kunnen zelfs de reiniging van uw zonnepanelen doen. Mocht u als bedrijf een schoonmaakbedrijf zoeken die elke week u sanitair en werkvloer schoonmaakt dan moet u ook bij ons zijn. Wij zijn in te huren en komen op afspraak wekelijks land, vaste klanten krijgen bij ons dan ook kortingen op het onderhoud. Ook voor vandalisme denk aan graffiti op de muren van uw pand, kunt ons ook bellen. Ons eigen ontwikkelde vloeistof maakt dit mogelijk, en is uiteraard ook te koop. Dit product verkopen wij uitsluitend alleen aan bedrijven.   

Adviezen voor onderhoud na onze behandeling

Een van onze extra service is dat we na elke behandeling advies geven, hoe er voor kunt zorgen dat u het langer schoon houd. Neem bijvoorbeeld uw gevel als u deze elke week bijhoud met de juiste middelen voorkomt u dat wij vaak langs moeten komen. Om u zo wat kosten te besparen, en langer te kunnen genieten van een schone gevel. Daarnaast kunt u ons altijd bellen voor advies en bepaalde plekken die u met de hand niet wegkrijgt. Som kunnen de kleinste dingen met middelen die u thuis hebt al wonderen doen.