CDV INFO
Image default
Auto

Vrachtwagenreclame, de perfecte maner om op te vallen op de weg

Reclame vrachtwagen

Wanneer uw bedrijf ook met vrachtwagens rijdt wilt u natuurlijk ook daar reclame op. Zodat iedereen weet dat de vrachtwagen van uw bedrijf is. Ook wilt u natuurlijk dat mensen meteen contact met u kunnen opnemen. Hiervoor zijn reclame vrachtwagens. Door middel van belettering op uw vrachtwagen heeft u een voertuig die heel Nederland, of misschien wel heel de wereld rond reist met reclame voor uw bedrijf. Dit is altijd goed voor uw bedrijf. Tegenwoordig gaat vrachtwagenbelettering verder dan alleen uw logo, bedrijfsnaam en adres. Er zijn grafische weergaves mogelijk. U kunt dus een heel kunstwerk maken van uw reclame vrachtwagen. Dit zal de aandacht trekken van iedereen die de vrachtwagen ziet, precies wat u wilt dus. Een full colour wrap heeft een levensduur van 5 tot 7 jaar, dit gaat dus erg lang mee. Er zijn bedrijven die dit allemaal voor u kunnen doen, meestal maken de bedrijven gebruik van hoogwaardig zelfklevende vinyl van 3M. Dit is van goede kwaliteit waardoor de levensduur dus ook zo lang is. Het aanbrengen gebeurd bij hunzelf in de loods zodat ze volledig de controle hebben. Ook moet de omgeving namelijk niet vies zijn. Deze zorgen heeft u dus niet, u kunt met een gerust hart uw vrachtwagen achterlaten bij hun. Ze hebben jarenlange ervaring met wrappen en een speciale opleiding achter de rug. Ook gebruiken ze speciale technieken om alles er vakkundig op te brengen.

Vrachtwagenbelettering

Uw vrachtwagen levert meer geld op met bestickering omdat de wagen gezien wordt. Hieruit kunt u natuurlijk leads trekken die eventueel klanten worden. Daarnaast is er sinds 2011 een nieuwe wet van kracht. Alle voertuigen zwaarder dan 7,5 ton moeten verplicht uitgerust zijn met retroreflecterende contour marketing. Dit heeft een aantal voordelen:

–          Betere zichtbaarheid van het voertuig, rijdend en stilstaand

–          Betere inschatting van de afstand en snelheid

–          Aantal kop-staartaanrijdingen 41% lager

–          Kans op zijdelingse ongevallen 37% lager

–          Optische opwaardering van het voertuig

Naast uw eigen ontwerp bestickert het bedrijf dus ook de contour marketing zodat uw vrachtwagen voldoet aan de wet. U kunt kiezen tussen 4 pakketten:

Budget: Hierbij heeft u drie keer uw logo op de vrachtwagen en een keer uw adres Medium: Hierbij heeft u vier keer uw logo op de vrachtwagen, drie keer uw webadres, twee keer uw bedrijfsomschrijving en een keer uw contact gegevens Groot: Hierbij heeft u vier keer uw logo op de vrachtwagen, drie keer uw webadres, twee keer uw bedrijfsomschrijving, en keer uw contactgegevens en twee keer full colour aan de zijkanten En als laatst kunt u kiezen voor special, hierbij heeft u volledige bestickering naar wens op beide zijkanten. Het bedrijf kan u altijd helpen met uw ontwerp wanneer u er niet helemaal uitkomt. Ook bestaat er nog car wrap. Hierbij heeft u uw gehele vrachtwagen met cabine bestickert met uw eigen ontwerp.

http://tinttotaal.nl/ons-aanbod/voertuigreclame/trailerbelettering/