CDV INFO
Image default
Mode en Kleding

De mooiste grote maten mode voor dames

Bij www.zizzi.nl kan je terecht voor de mooiste grote maten mode voor dames. Mouwloze tops tot jumpsuits bestel je eenvoudig online, maar je kunt ook eventueel terecht in de fysieke winkels. Zizzi heeft een aantal winkels in onder meer Den Bosch, Nijmegen en in het westelijke gedeelte van ons land. Het fijne hiervan is dat er voor een ieder wat wils is, omdat je kunt gaan shoppen, maar wanneer je hier niet van houdt kan je dit eenvoudig en snel thuis laten bezorgen.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling thuis wordt bezorgd?

Wanneer je op werkdagen voor 15:00 bestelt wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Het fijne hieraan is dat je vaak binnen 24 uur het pakket bij je thuis hebt. De volgende dag kan je al je kleding al passen, wat ontzettend handig is. Je voelt je niet zo opgelaten als in de winkel en je kan de kleding meerdere keren passen voordat je besluit of je de grote maten kleding wilt retourneren. In de winkel voel je je vaak wat bekeken, vooral als de spiegel bijvoorbeeld niet in het pashokje hangt maar in de winkel zelf, dan moet je iedere keer naar ‘buiten’ waar iedereen je dan kan zien. Dat hoeft als je het thuis laat bezorgen natuurlijk niet.

Jeansgids met trends en tips

Een jeans waarmee het lijkt alsof je langere benen hebt kan je bijvoorbeeld in de webwinkel van Zizzi vinden. De jeans is dan hoog uitgesneden en loopt geleidelijk naar beneden. Ook zijn er high waste jeans die voor een mooie aftekening zorgen. Hierdoor lijk je extra slank en lijken je benen ook langer. Een groot voordeel is dat deze broeken, naast dat ze erg mooi zijn, ook nog eens erg voordelig zijn.

Inspiratie op doen

Zizzi biedt brede mogelijkheden voor inspiratie en zorgt er graag voor dat je je mooi voelt, ondanks dat je een maatje meer hebt. Het is belangrijk dat je, ook al heb je geen maatje 36, dat je alsnog veel aandacht besteed aan je uiterlijk. Voel jij je mooi, dan straal je dat ook uit. Zorg je ervoor dat je lid wordt van de Zizzi club, dan blijf je op de hoogte van de nieuwste trends. Op deze manier maak je altijd indruk, waar je ook heen gaat!

http://www.zizzi.nl