CDV INFO
Image default
Auto

Lease nu een auto, laptop, fiets en meer | Leasevergelijken.nl

Lease vergelijken

Leasen is de “magic” woord van 2020! Je kunt tegenwoordig van alles leasen! Wat is leasen eigenlijk?

Met het leasen betaal je een vast bedrag per maand en je kunt het product gebruiken, zonder dat deze van jou is. Je sluit een bepaald contract af bij de aanbieder en kies in hoelang je het wilt gebruiken. Vaak zijn dat termijnen van twaalf tot zestig maanden. In het contract worden een aantal punten vast gelegd. Voordat je aan leasen begint, is het verstandig om eerst alle aanbieders te vergelijken. Vergelijk niet alleen op prijzen, maar ook de voorwaarden! 

Auto leasen

Populairste lease product is de auto! Auto is nl. een dure aankoop en wanneer je een auto in bezit hebt, komen er vaak onverwachte onderhoudskosten bij. Met leasen van een auto weet je zeker dat je alleen geld kwijt bent aan vaste maandelijkse kosten. Hiernaast heb je ook geen grote investering gedaan, waardoor je het geld voor andere doeleinden kunt gebruiken. Als je de auto aan het einde van het contract weer in wil leveren, dan hoef jij je ook niet druk te maken over inruilwaarde of verkoop.

Laptop leasen

Laptop of computer leasen is in opkomst! Bij dure PC’s en laptops kunnen de aanschafbedragen behoorlijk oplopen. Vooral als je studeert kan het financieel een klap zijn om een kwaliteitscomputer te kopen. Maar vergeet niet dat veel mensen ook thuis werken en ook voor school nodig hebben. Op veel basisscholen tot hogescholen of universiteiten, is het gebruik van een laptop zelfs verplicht. Bekijk het ruime aanbod aan laptops, notebooks en computers van topmerken zoals Apple. Acer, HP, Asus, Toshiba. Kies uit verschillende beeldscherm formaten van 12 inch to 24 inch computermonitors. 

Fiets leasen

Bij het leasen van een fiets, betaal je per maand voor de fiets of het gebruik daarvan. Een fiets leasen kan zakelijk en privé. Sinds begin 2020 zijn ook de regels voor het zakelijk leasen van een fiets makkelijker gemaakt. Door deze diverse lease-opties blijft fietsen betaalbaar voor iedereen. Vergeet niet dat het kopen van een goede elektrische fiets een behoorlijke investering is. Als je die investering niet in één keer kunt of wilt betalen dan is een vast leasebedrag per maand een goed alternatief. Zakelijk fiets leasen via je bedrijf is nu nog interessanter voor werknemers. Naast het fietsen spelen nog andere factoren een rol, wat denk je  van gezonde en fitte werknemers! 

Voordelen om een fiets te leasen? 

  • Ontzorging in onderhoud en verkoop
  • Gebruik het geld voor andere doeleinden 
  • Je betaalt maandelijks bedrag
  • Meerdere servicepunten in Nederland!

    Zoasl je zelf ziet, er zijn meerdere mogelijkheden en voordelen om een fiets, auto of je laptop te leasen! Kijk snel op Leasevergelijken.nl

https://www.leasevergelijken.nl