CDV INFO
Image default
Auto

Reinigingsmiddelen voor je wagen

Reinigingsmiddelen voor het interieur en exterieur van je wagen

In de shop van Truckwash 1 vind je reinigingsmiddelen voor het interieur en exterieur van je wagen. Truckwash 1 is gespecialiseerd op het gebied van professionele reinigingsmiddelen. Voor het zelf onderhouden van je voertuig heb je wel kwalitatief goede reinigingsmiddelen nodig en geen middelen met een slechte kwaliteit. Zo vind je er ook middelen voor het reinigen van het interieur en het exterieur. Doe dit met regelmaat en verleng automatisch de levensduur van je wagen. Er zijn veel verschillende onderdelen en oppervlakken die een speciale manier van reinigen vragen. Hieronder pakken we er daar twee van op.

Middelen voor het reinigen van velgen

De velgen reinigen doe je met een goed reinigingsmiddel. Zo krijg je de velgen weer mooi schoon. De middelen verwijderen hardnekkig remstof en zorgen voor een langere levensduur van autobanden en velgen. Je kiest voor een velgenreiniger, omdat het met alleen water en zeep lastig te verwijderen is. Wanneer je Alcoa velgen hebt dan kies je altijd voor een velgenreiniger van het merk Alcoa. Hier hebben we ook nog een aantal tips voor het reinigen van de velgen:

  1. Maak de velgen schoon met een velgenreiniger
  2. Na gebruik van de velgenreiniger kan je de velgen borstelen en wassen
  3. Vervolgens spuit je de velgen af.

Het reinigen van autobekleding

Het reinigen van autobekleding vraagt om een professionele benadering. Zeker wanneer het om hardnekkige vlekken gaat die ontstaan door bijvoorbeeld het morsen van koffie. Een perfect product hiervoor is de Multi Purpose Cleaner van TrukWizard die je in het assortiment van Truckwash 1 vind. Deze reinigt snel en veilig en verwijdert meerdere soorten vlekken. Onthoud dat leren bekleding vraagt om een speciaal reinigingsmiddel voor leer! Dat kan bijvoorbeeld met de Leather Clean and Feed van TrukWizard die je ook in het assortiment van Truckwash 1 vind.

https://www.truckwash1.nl/