CDV INFO
Image default
Electronica en Computers

CTOUCH displays educatief gebruiken

CTOUCH displays zijn een van de beste touchscreen schermen op de markt, die alle voordelen van een tv combineren met de nieuwste touchscreen technieken. Met een CTOUCH display heeft u geen projector meer nodig, wat enorm scheelt in onderhoud. Ook hoeft u geen ingewikkelde beugelconstructies te installeren die de projector op hangen en hoeft u geen rekening te houden met het blokkeren van de projector. Dat maakt het gebruik van het scherm erg gemakkelijk, mede door de innovatie touchscreen techniek. Deze Optical Sensing technologie is altijd te gebruiken, door meerdere personen. Ook heeft de techniek geen last van stof, dus hoeft u zich geen zorgen te maken over het schoonmaken van het scherm. Het scherm is ideaal voor educatief gebruik, want het is altijd klaar om te gebruiken.

Het best CTOUCH scherm

Dit scherm maakt gebruik van al het laatste op het gebied van interactieve schermen. Het is gemakkelijk aan te sluiten, met één USB kabel op de computer. Het scherm is daarna gewoon plug-and-play, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over licenties of software updates. Dat maakt het scherm extra makkelijk te gebruiken en te installeren. Ook is er een optioneel statief beschikbaar, zodat het scherm makkelijk kan worden verplaatst door het klaslokaal heen. En natuurlijk kan het scherm gewoon 24 uur per dag aan blijven staan, zodat u zich daar ook geen zorgen om hoeft te maken.

Gebruik in de klas

In de klas is het CTOUCH scherm ideaal om te gebruiken, want het is makkelijk om te wisselen tussen internet, multimedia en de schrijffuncties. Als u even wat wilt opzoeken op internet, dan laat u dat snel zien op het scherm. Zo kunnen uw leerlingen met u meedenken en meewerken. En omdat het scherm ook te bedienen is door meerdere mensen tegelijk kunt u uw leerlingen samen laten werken aan een probleem.

http://www.leferinkdocumentworks.nl/ctouch/