CDV INFO
Image default
Electronica en Computers

Zelf een Walkie Talkie maken

Hoe ik vroeger zelf een walkie talkie maakte. Ik weet nog dat mijn broer en ik soepblikken hadden verzameld en aan onze vader vroegen of hij nog een dunne touw had deze had hij. We hebben de touw aan de soepblikken bevestigd met behulp van onze vader en zo hadden we onze eigen gemaakte walkietalkie.

 

We gingen tegenover elkaar staan zodat het touwtje gespannen stond en gingen heel zachtjes door het blik praten. Het werkte natuurlijk niet zo goed maar de pret was er niet minder om. Elk jaar voor mijn verjaardag vroeg ik om een walkie talkie.

Die ik eerst een paar jaar niet kreeg maar op een gegeven moment konden ze er niet onderuit en heb ik een walkie talkie set voor mijn verjaardag gekregen die een goed bereik hadden volgens mij was dat een bereik van 2 kilometer.

 

Walkie Talkie met groot bereik

Door onze hele wijk konden we met elkaar communiceren. Hier hadden wij de grootste lol mee en hadden allemaal zelfgemaakte spelletjes voor. Ook gebruikte me broer en ik de walkie talkies om als we in bed lagen te communiceren. Dat was een leuke tijd! Toen ik 17 was ben ik in een winkel gaan werken waar je een oortje in kreeg en waarmee je met andere collega’s kon praten, het was eigelijk een soort walkie talkie. Het deed mij gelijk weer herinneren aan me jeugd.

https://www.walkietalkie.nl/

Gerelateerde artikelen

Drone met langste vliegtijd

Wat je allemaal met een 3d pen kunt maken

Drone met camera kopen? Let hierop!