CDV INFO
Image default
Electronica en Computers

Waarom is tekenen met een 3d pen zo leuk?

Als je voor het eerst een 3d pen aan het werk ziet, zal je verbaasd staan. Ik althans wel, ik zag een filmpje op Facebook en kon mijn ogen niet geloven! Ik zag een pen die een lijn trok in de lucht en wilde er direct meer van weten. Op internet is er van alles over 3d pennen te vinden, dus ik kon me erin verdiepen en besloot daarna er een te bestellen bij www.goedkope3dpen.nl. Het leek me echt geweldig om zelf ook eens zo’n ‘tekening’ te maken. Nu, een paar maanden verder, ben ik helemaal verknocht aan mijn 3d printerpen!

 

Altijd iets unieks te maken

Ik maak inmiddels de mooiste voorwerpen met mijn d pen. Maar eerlijk is eerlijk, ik heb er wel aan moeten wennen. Mijn eerste lijntjes waren nou niet bepaald strak en ik had wat moeite met grip op de dikke pen. Ik was gegaan voor een goedkoop model om te weten te komen of het wel wat voor mij was, driedimensionaal tekenen. Dus ging niet direct voor een geavanceerd model. Inmiddels heb ik mijn eerste exemplaar ingeruild voor een smallere pen met meer mogelijkheden en maak ik unieke kunt met deze pen.

Inspiratie genoeg

In eerste instantie had ik moeite om iets leuks te bedenken om te maken. Maar al snel ontdekte ik op internet de mooiste ontwerpen. Hierdoor werd ik geïnspireerd en kwam ik tot mijn echte, eigen kunstwerken. Ik werk graag met veel kleuren, maar een enkele keer kies ik voor één kleur. Omdat dat soms beter past bij een model. Het liefst maak ik sieraden die ik ook echt draaf. Soms maak ik een accessoire voor op mijn kleding. En daar krijg ik altijd complimenten over. Mensen vinden het echt uniek wat ik maak, en dat is natuurlijk ook zo.

Gerelateerde artikelen

Drone met camera kopen? Let hierop!

Welk model 3d pen kopen

CTOUCH displays educatief gebruiken