CDV INFO
Image default
Electronica en Computers

De 3d pen voor de feestdagen in 2017

De 3d pen zal weer massaal worden aangeschaft in de komende periode van de Sin ten kerst in 2017. Maar wat zijn nu de laatste ontwikkelingen van deze populaire 3d pen voor kinderen? Welke nieuwe modellen zijn er nu te bestellen en waar moet je nu op letten? Waar gaat u de 3d pen bestellen en voor welke prijs kun je hem dan aanschaffen. Deze vragen proberen we in dit artikel te behandelen.

Een goede 3d pen onder de 100 Euro

Jazeker laten we eerst beginnen met het uitsluiten van 3d pennen onder de 35 Euro. Let op dat hier veel imitatie 3d pennen bij aanwezig zijn en de prijzen dusdanig laag zijn dat u wel zeker kunt zijn dat hier een imitatie model bij aanwezig is. Wilt u deze kopen? Prima uw eigen verantwoordelijkheid want deze 3d pennen zullen vaak na een paar keer proberen in de hoek worden gelegd aangezien ze gewoon niet goed functioneren. Een 3d Pen van boven de 50 Euro is vaak een 3d pen die van de laatste generatie 3d pennen is en die betrouwbaar en goed werk levert. Kies dus niet allen voor het geld want goedkoop kan hier ook duurkoop worden.

De belangrijkste eigenschappen voor u op een rijtje

Belangrijkste prijs welke we net hebben behandeld. Ten tweede kijk goed wel filament de 3d pen ondersteund. Is dit alleen PLA dan prima voor uw kinderen aangezien dit een veilige filament soort is. Heeft u alleen de ondersteuning voor ABS niet kopen voor uw kinderen want bij de verhitting komen hier giftige dampen bij vrij. Vaak zijn de pennen voor zowel ABS als PLA geschikt boven de 50 Euro en deze zijn goed. Kijk of er een LED of OLED aanwezig is om de temperatuur goed in te stellen. Ook een automatische doorvoer is handig en tot slot een anti-verstopping voor PLA en of ABS is het meest optimaal.

Gerelateerde artikelen

Waarom is tekenen met een 3d pen zo leuk?

Drone met camera kopen? Let hierop!

De schotelontvanger wat is dat