CDV INFO
Image default
Auto

Ramen blinderen

 

Denk je al een tijdje aan om je ramen blinderen bij Le Duc Detail & Styling, maar twijfel je nog?! Dat is normaal, daarom lees je in mijn blog paar voordelen om waarom je je autorieten moet laten blinderen. Sommige weet je misschien al, en sommige weer niet. het is zeker een grote stap om je ramen te blinderen, maar het brengt wel verschillende voordelen met zich mee. Het is wel een dure investering, dus je moet er zeker van zijn, dat je dat leuk vind en wel wilt hebben op je auto. Autoruiten laten blinderen betekent een folie op plakken en hun donkerder van kleur maken, zodat jou auto stoer eruit zou zien of juist je minder last zou hebben van zon, en Uv-stralen. Lees verder voor leuke tips en voordelen.

Voordelen van ramen blinderen

Hier zijn er paar voordelen van ramen blinderen op een rijtje. Wel eens veel last van zon gehad in de auto?! Wel lekker warm, maar dan denk je wel bij jezelf “oh gaan we weer met de zon in mijn ogen”. Met getinte autoruiten worden uv-stralen tot wel 99 procent afgewend. Een goede raamfolie kan dus jou, je baby en/of jonge kinderen goed beschermen tegen de stralen.

Een ander voordeel is dat het inkijk vanuit buiten beperkt. Als een inbaker langs je auto loopt, die geen getinte ramen heeft, kan hij makkelijk bekijken wat jij op je achterbank hebt liggen en dus makkelijk inbreken, als hij iets interessant ziet. Met ramen blinderen kunnen ook zelfs inbraken vertraagd worden. Omdat je een folie niet zo snel kapot maakt.

Als je een leer interieur hebt in je auto, weet je wel goed vervelend het is om in de zomer met je short op een hete stoel te zitten. Met getinte ramen kan de temperatuur tot wel 16 graden verminderd worden.

Zoals je ziet zijn er alleen maar goede krachtige voordelen van ramen blinderen. Denk dus niet veel meer na en bezoek de website van autorijschool stiphout.