CDV INFO
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zoeken naar een incassobureau in Ede

Laatst was ik op zoek naar een incassobureau in Ede en kwam ik uit bij www.incassoadvocaten.nl/incassobureau-ede/. Ik ben in het bezit van een eigen computerwinkel en heb inmiddels al meerdere openstaande facturen van mijn klanten staan. Als dit blijft door gaan op deze manier, zou ik mijn computerwinkel moeten sluiten. Het gaat op dit moment al niet super goed, maar als het nog slechter gaat met het ontvangen van het geld waar ik recht op heb, dat kan niet altijd goed blijven gaan. Lees deze blog, om te lezen hoe ik bij incassoadvocaten.nl terecht ben gekomen.

Herinneringen incassobureau

Ik ben dus op zoek gegaan naar een incassobureau in Ede. Ik heb zelf namelijk al meerder betalingsherinneringen naar klanten toe gestuurd. Maar daar reageren ze helemaal niet op. Dat is dus de reden dat ik via internet opzoek ben gegaan naar een ioncassobureau. Via internet kwam ik veel websites tegen maar geen gaf antwoord op mijn vragen en geen voldeed aan mijn wensen en behoeften. Totdat ik op de website van Van Loon incassoadvocaten terecht kwam. Hierop stond duidelijk vermeld wat zij voor diensten verleenden, wat zij allemaal voor iemand konden betekenen en de voorwaarden stonden duidelijk op de website vermeld. Op de website vond ik ook da t ze no pure no pay incassobureau zijn. Ik had hier nog nooit eerder van gehoord dus had het opgezocht. En eigenlijk is dat precies wat ik zocht. Dit betekent namelijk dat zij voor mij hun werkzaamheden gratis uitvoeren. Want als mijn debiteur niet betaalt, betaal ik ook niets.

Van Loon Incasso Advocaten

Nadat ik het contactformulier van incassobureau Van Loon Incasso Advocaten had ingevuld, werd ik al snel teruggebeld. Zij vroegen mij het verhaal nog eens te vertellen, maar dat ik daarvoor wel even langs moest komen. Dit deed ik en vertelde alles aan de medewerker van het incassobureau. Ik vertelde wat het probleem was, en waar ze mij mee konden helpen. Zodoende deden ze dit en nog geen maand later, ontving ik van 3 debiteuren het geld waar ik al zolang op zat te wachten!