CDV INFO
Image default
Dienstverlening

Goedkope trouwkaarten bestellen

Een tijdje geleden ging ik goedkope trouwkaarten bestellen. Maar bij welke drukkerij heb ik dat gedaan? En hoe kwam ik op hen? Daar ga ik allemaal antwoord op geven in dit artikel. Maar natuurlijk ook op de vraag voor welke trouwkaarten wij hebben gekozen. Zelf waren wij op zoek naar klassiek uitstralende bruiloft uitnodigingen, die toch ook weer een moderne twist hadden gekregen.

Drukkerij voor trouwkaarten bestellen

Echter hebben wij hier nog geen ervaring mee en wisten wij nog niet waar we de trouwkaarten bestellen moesten. Daarvoor zijn we gaan Googelen. En al gauw vonden wij vele verschillende webshops van drukkerijen. Maar allemaal met zo ongeveer dezelfde prijs. De een had voor het drukken zelf en / of verzending alleen een hogere prijs. En verder hadden de meesten gewoon dezelfde merken. Met enkele kleinere onbekendere die wel van elkaar verschilden. Echter willen wij voor deze bijzondere dag natuurlijk ook hele mooie trouwkaarten! Daarom kiezen wij toch wat sneller voor een A-merk. En toen we bij de webshop van drukkerij De Familiedrukker terecht kwamen zagen we dat hun prijzen net wat lager lagen. Best goedkope trouwkaarten dus! En de kwaliteit moest dan toch wel hetzelfde zijn, omdat het dezelfde kaartjes zijn als bij anderen. Maar om meer vertrouwen te krijgen zijn wij de recensies door gaan lezen. En daar stonden alleen maar positieve verhalen! Ook het drukwerk zelf, wat toch per bedrijf zal verschillen, schijnt daar heel erg goed te zijn. Wij hebben dan ook een proefexemplaar aangevraagd. En toen die werd bezorgd zagen we het direct: deze is van heel goede kwaliteit.

Die hebben wij dan ook besteld. En daar waren we zelf heel erg blij mee. Ook kregen wij vele positieve reacties van mensen die een trouwkaart van ons hadden ontvangen.

Wij kunnen De Familiedrukker dan ook van harte aanbevelen als je trouwkaarten wilt bestellen.