CDV INFO
Image default
Bedrijven

Ontwikkelingen qua muziek luisteren

De radio is er al een lange tijd en is nog steeds populair onder de mensen. Het wordt vooral veel geluisterd in de auto en op de werkvloer. Maar door alle verandering is het toch wel een klein beetje minder populair geworden. Dit komt door de andere mogelijk heden die we nu hebben. Mensen houden er van als ze het hef in eigen handen hebben en dit heb je met de radio natuurlijk niet. Hier luister je het muziek wat ze op de radio luisteren. Veel mensen kiezen voor Youtube, daar kan je je eigen muziek en filmpjes gaan beluisteren en kijken. En de nieuwe ontwikkeling is Spotify. Hier kan je een eigen afspeellijst maken met al je favorieten muziek, ook kan je app downloaden op je telefoon. Zo kan in de auto, tram of gewoon onderweg luisteren naar jou eigen muziek. Dit vinden mensen toch wel erg fijn en Spotify is de laatste jaren daarom ook erg populair geworden. Maar hoe ga je het radio luisteren weer populair maken als er allemaal andere ontwikkelingen zijn en komen.

Je moet hier natuurlijk erg op inspelen. Daarom kan je nu ook online radio luisteren. Als je geen radio bij de hand hebt kan je gewoon op je telefoon naar je favoriete muziek luisteren. Ook hebben mensen vaak geen radio meer in huis, maar vinden het toch wel lekker om even iets aan te hebben als ze hun bed uit komen. Daarom is online radio ook makkelijk, je doet gewoon je laptop aan en kiest je station. Met radio heb je niet het probleem om te kiezen in welk muziek je zin hebt, daar komt gewoon alles door elkaar en word alles voor je gedaan.

En als je niet elke keer het gepraat er tussen wil hebben, wat veel wel irritant vinden kan je altijd nog kiezen voor 538 non stop bijvoorbeeld. Hier komen alleen maar liedjes en heb je niet de helft van de tijd pratende mensen.

 

http://www.radioguide.fm