CDV INFO
Image default
Bedrijven

Zo vind jij het meest geschikte alles in 1 abonnement!

Het afsluiten van een nieuw contract voor je internet-, televisie, of telefoonaansluiting is altijd een hoop gedoe. Je zult er echt even voor moeten gaan zitten, aangezien je veel verschillende abonnementen zult moeten vergelijken om de beste te kunnen vinden. Daarbij kan het helpen om een alles in 1 abonnement af te sluiten, maar ook alles in 1 vergelijken kan nog best een hoop tijd kosten. Gelukkig zijn er een aantal handige tips en trucs die je kunt gebruiken om deze zoektocht een stuk makkelijker te maken voor jezelf! Lees snel verder om er achter te komen hoe je dit het best aan kunt pakken.

Wat is er anders aan een alles in 1 abonnement

Aangezien je in je woning waarschijnlijk alle drie de aansluitingen wilt hebben die een provider te bieden heeft (internet, telefoon en televisie) kan het een goed idee zijn om een abonnement af te sluiten dat al deze 3 zaken tegelijkertijd regelt. Niet alleen hoef je zo maar een bedrag per maand te betalen aan de leverancier, maar vaak zijn hier ook leuke aanbiedingen aan gekoppeld, zoals een paar maanden gratis of gratis aansluitkosten. Zo kun je jezelf een hoop werk én een beetje geld besparen!  

Kijk naar andere combinatiekortingen

Er zijn echter ook leveranciers die combinatiekortingen aanbieden voor andere zaken. Het meest voorkomend is een telefoonabonnement, waarbij je op beide rekeningen korting krijgt wanneer je deze bij dezelfde provider afsluit. Maar er zijn ook energieleveranciers die korting aanbieden in combinatie met een energiecontract! Ook bieden sommige werkgevers via bepaalde programma’s kortingen aan die alleen voor werknemers beschikbaar zijn. Het is zeker de moeite waard om hier even wat extra onderzoek naar te doen, aangezien je hier meestal een hoop geld mee kunt besparen! 

Maak gebruik van een goede prijsvergelijker

Er is ook een handige manier waarop je een hoop tijd kunt besparen met het uitzoeken van je contract: gebruik maken van een prijsvergelijker voor telecomabonnement, zoals bijvoorbeeld Internet2you. Deze vergelijkers werken enorm gemakkelijk: je vult je gegevens en je wensen en eisen voor een contract in, en daaruit komt een lijst met alle mogelijke contracten binnen jouw voorkeuren op jouw adres. Je kunt vervolgens in één oogopslag zien welk contract het goedkoopst is, maar ook welke contracten andere voordelen aanbieden, zoals bijvoorbeeld een glasvezelverbinding! Dit is dus een ideale manier om snel achter de meest geschikte contacten te komen! 

Welk contract is het meest geschikt?

Bepalen welk contract het meest geschikt is zul je het best zelf kunnen doen, aangezien dat volledig afhankelijk is van je eigen wensen. Wel is het slim om te kijken naar wat je écht nodig hebt. Zo is gigabit internet voor sommige mensen een droom, maar voor veel mensen is dit veel meer dan ze daadwerkelijk nodig hebben. Ook honderden verschillende zenders kun je best missen als je toch alleen maar naar het 8-uur journaal kijkt. Daarmee kun je ook gelijk een hoop geld besparen!