CDV INFO
Image default
Bedrijven

Massage opleiding

Wil je binnen één jaar leren hoe je professionele massages kan geven? Met onze massage opleiding leer je binnen één jaar hoe je zelfstandig massages kan uitgeven. Elke maand van het jaar kan je bij ons beginnen met een massage opleiding. De praktijkdagen geven we op verschillende locaties in Nederland. Uiteraard kan je zelf de complete cursus inplannen. Zo plan je de praktijkdagen in wanneer het jouw uitkomt. De theoriedagen kan je thuis vanuit huis volgen. Onze massage opleiding heeft geen vaste volgorde. Zodra je alle onderdelen met goed resultaat hebt afgrond ontvang je officieel het papier voor masseur.

Ga straks aan de slag als professioneel masseur

Wij leren je niet alleen massagetechnieken tijdens onze massage opleiding. We geven je ook lessen om je intuïtie te leren volgen. Zo weet je precies welke behandeling straks nodig is. Je klanten zullen namelijk ook bepaalde klachten ervaren. Hiermee gaan ze soms naar een masseur of ze zoeken je gewoon op voor ontspanning. Met de hulp van onze massage opleiding leren we je precies waar je op moet letten en hoe je een cliënt de beste massage kan geven. Bij ons krijg je niet alleen veel praktijk, maar ook veel theorie. Zo leer je het menselijk lichaam beter begrijpen en weet je wat er nodig is.

Een erkende massage opleiding volgen

Bij ons kan je een erkende massage opleiding volgen. Hierdoor kan je jezelf ook inschrijven voor de belangenvereniging en beroepsvereniging voor masseurs. Maar je kan ook reageren op vacatures voor een wellnessmasseur. Als erkend beroepsopleider kunnen we je echt klaarstomen om aan de slag te gaan in een wellnesscenter. Als je ervan droomt om jezelf om te scholen dan is een massage opleiding bij onze instelling de beste keuze. Wij zijn al een paar jaar op rij uitgeroepen tot de beste praktijkopleider van Nederland.

Volg onze opleiding met het STAP budget

Wist je dat je met het STAP Budget massage opleiding kan volgen? De STAP subsidie wordt gegeven aan Nederlanders die ondernemer zijn of in loondienst. Ze willen hun kennis verbreden met de opleiding vanuit het STAP budget. Maar je kan hiermee ook jezelf officieel omscholen. Je hebt alleen wel een aanmeldbewijs nodig om de subsidie aan te vragen. Schrijf jezelf dus vandaag nog in voor een STAP budget massage opleiding. Dan krijg je van ons het aanmeldbewijs om de subsidie van 1000 euro aan te vragen. Je kan zo zelfstandig onze opleiding volgen met STAP budget.