CDV INFO
Image default
Wijn

Waarom koop je speciale whiskey glazen?

Het drinken van whiskey doe je meestal omdat je het lekker vind of omdat je iets te vieren hebt. Uiteraard is het natuurlijk onwaardig om zo’n duur drankje in een goedkoop glas in te schenken. Als je het officieel wilt doen, dan schenk je jouw favoriete drankje in een whiskey glas. Whiskey glazen heb je in diverse soorten en maten. Uiteraard is het een kwestie van smaak en gemak welk glas je uitkiest. Naast whiskey glazen zijn er ook complete sets waarbij je naast de glazen een prachtig whiskey karaf krijgt. Je hoeft zo geen fles whiskey op tafel te zetten, maar een uniek karaf gemaakt van echt kristalglas. Uiteraard ziet het karaf er bijna hetzelfde uit als de glazen zelf. Je hebt zo een complete set om neer te zetten.

Het soort glas waarvan de whiskey glazen gemaakt worden.

Wist je dat het voor whiskey glazen belangrijk is om te weten waar het glas van gemaakt is? Je hebt whisky glazen gemaakt van gewoon glaswerk, maar ook van kristalglas. Uiteraard ziet kristalglas er natuurlijk beter uit. Je hebt echt een prachtig kunstwerk in handen met kristalglas. Daar komt nog eens bij dat kristalglas de whiskey beter laat ontwikkelen in je glas. Er zijn geen effecten van buitenaf en alle aroma’s worden perfect in het glas bewaard. Combineer je glas met een prachtig whiskey karaf en je hebt een onweerstaanbare set in handen.

Tumbler whiskey glazen.

Een zeer geschrikt whiskey glas om uit te drinken is het tumbler glas. In de Whiskey Glazen Shop kom je voornamelijk het tumbler glas tegen. Het glas heeft wat weg van een normaal laag drinkglas, maar is wel speciaal voor whiskey ontwikkeld. Je weet zo zeker dat alle aroma’s tot zijn recht komen als je een heerlijke whiskey inschenkt in een tumbler glas. Er moet namelijk ruimte zijn voor je neus om de complexe geuren op te snuiven en te genieten van je favoriete drankje.

http://www.whiskeyglazenshop.nl/