CDV INFO
Image default
Bedrijven

Kies een duurzaam alternatief als versiering op jouw babyshower

Babyshower versiering is misschien wel een van de belangrijkste zaken om te regelen! De versiering is namelijk hetgeen wat de babyshower écht leuk maakt. Wordt het een jongen of een meisje? Van schattige prikkertjes voor de hapjes tot een schattige slinger met een olifantje, bij Daily Style vind je alles voor de versiering van een babyshower. Speel samen met de beste vrienden en familie leuke spelletjes onder het genot van lekker eten, raad samen wat de naam van de baby wordt óf maak een moodboard met de leukste kinderkamers. Wat je ook gaat doen, je hebt een leuk servies en andere aankleding nodig om de babyshower helemaal perfect te maken!

Duurzame alternatieven voor jouw feestje

Tegenwoordig is het ook steeds belangrijker om duurzame alternatieven te gebruiken wanneer je een feestje organiseert. Grijp dan ook niet meer meteen naar plastic bordjes en bekers, maar bekijk de mogelijkheden voor een duurzaam wegwerpservies eens. De verschillende kartonnen, houten en bamboe serviessetjes zijn perfect voor iedere gelegenheid, van versiering voor een verjaardag tot een babyshower. Er zijn verschillende leuke printjes verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren. Een duurzaam wegwerpservies is dus volledig af te stemmen op de versiering van bijvoorbeeld een babyshower, verjaardag of jubileumfeest. Wat heb jij nodig? Lees snel verder hoe je eenvoudig kunt bestellen in de webshop of in de winkel!

Eenvoudig bestellen in de webshop of shoppen in de winkel

Natuurlijk is het ‘t fijnste wanneer je alles voor de babyshower op een plek kunt bestellen, van een duurzaam wegwerpservies tot vrolijke versiering. Uiteraard is het mogelijk om langs te gaan in de winkels van Daily Style in Amsterdam of Almere. Maar wist je dat het tegenwoordig ook mogelijk is om al jouw feestartikelen eenvoudig online te bestellen in de webshop? Of je nu een duurzaam wegwerpservies nodig hebt of vrolijke versiering voor een babyshower – in de webshop vind je het allemaal! Wacht niet langer en maak jouw feestje tot een waar succes!