CDV INFO
Image default
Bedrijven

Sneller afvallen met gember?

Gember, we kennen het allemaal maar wist je dat je er ook mee kan afvallen? Over het algemeen gebruik je gember als smaakversterker in vooral aziatische gerechten. Echter kun je de specerijen ook gebruiken om af te valllen. Wil je weten hoe je dit doet? Lees dan snel verder!

Afvallen met gember

Om af te vallen met gember is het aan te raden om een soort gember thee te zetten. De thee zorgt ervoor dat jij sneller een vol gevoel hebt en daardoor minder eet. Het gebruik ervan is volledig veilig en je zult verder geen klachten krijgen. Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen met overgewicht die iedere ochtend gemberthee dornken, minder honger hadden dan mensen met overgewicht die dit niet deden. Gember thee drinkers hadden ook sneller een vol gevoel dan de andere groep.

Hoe zet je gemberthee

Afvallen met gember is dus zeker mogelijk. Het enige wat jij dient te doen is dit op een goede manier aan te pakken zodat je zeker weet dat het effect is. De eerste stap die jij dient te nemen is het zetten van gemberthee. Je kunt dit op 2 manieren doen: kant en klaar kopen in de winkel of je kunt ervoor kiezen om dit zelf te maken. Over het algemeen wordt het aangeraden om dit zelf te maken en niet kant en klaar te kopen. Je doet dit door 2 gram verse gember klein te snijden , toe te voegen aan een theefilter en dit vervolgens te plaatsen in een pot kokend water. Na enkele minuten is je gember thee klaar en kun jij beginnen met het drinken ervan.

Hoeveel moet je drinken?

Een kopje thee gata je niet helpen met afvallen. Om af te vallen met gember dien je een of meerder kopjes voor een langere tijd te consumeren. Op die manier ben je er zeker van dat je dit op een juiste manier doet.

https://dieetschema.nl/kun-je-sneller-afvallen-met-gember/