CDV INFO
Image default
Bedrijven

Bescherm je pakketjes tegen schade

Bubbeltjes plastic, je treft het vaker aan in je pakketjes. Meestal gooi je het meteen weg en kijk je er niet naar om of vermaak je jezelf door de bubbeltjes in het plastic kapot te prikken. Zonde, want bubbeltjes plastic kan erg handig zijn voor het beschermen van bepaalde producten. In deze blog geven we je meer informatie over bubbeltjesplastic en de mogelijkheden ermee. Lees dus snel verder voor meer informatie.

Wat is bubbeltjesplastic

Noppenfolie of bubbeltjesplastic is een plastic dat ervoor zorgt dat je producten op een goede manier beschermt blijven tegen val en stoot schade en dus minder snel breken of schade op lopen. Het materiaal biedt met de bubbeltjes een uitstekende bescherming tegen allerlei verschillende oppervlaktes en wordt daarom al heel wat jaren gebruikt bij het verzenden van pakketjes. Het materiaal wordt gemaakt van een bepaald soort plastic en doormiddel van een machine worden de luchtbellen gevormd die je naderhand kan doorprikken. Deze luchtbellen zorgen voor een zachter oppervlakte en bieden extra bescherming aan het product wanneer het pakketje valt, ergens tegen aan stoot of op een andere manier schade op loopt.

Voor welke producten is het bedoeld?

Het plastic kun je vooral goed gebruiken bij producten die extra gevoelig zijn voor schade. Voorbeelden hiervan zijn glazen, vazen of keramieke beeldjes. Daarnaast, kun je het ook gebruiken ter bescherming van je servies of ter bescherming van een cd of dvd hoes. In bijzondere gevallen kun je noppenfolie gebruiken bij andere producten om zo krassen te voorkomen op de producten. Vooral bij waardevolle producten wordt zo nu en dan wel eens noppenfolie gebruikt om het product een extra mate van bescherming te geven tegen krassen maar ook deuken , scheuren en andere oneffenheden.

https://verpakgigant.nl/product-categorie/noppenfolie/