CDV INFO
Image default
Auto

Leasen betekent zekerheid

Veel ondernemers, hoe klein ook, twijfelen soms of het verstandig is om bedrijfsmatig een auto te leasen. Het leasen van een bedrijfsauto brengt verschillende voordelen met zich mee. Je kunt je geld investeren in je bedrijf in plaats van in een auto, de maandelijkse kosten zijn van te voren bekend (met uitzondering van de brandstofkosten), afhankelijk van je leasecontract kun je bijvoorbeeld de BTW aftrekken en daarnaast heb je geen omkijken naar de administratie. Het biedt je dus een financiële zekerheid en gemak omdat de papierwinkel door de leasemaatschappij wordt afgehandeld. Hierdoor blijft er voor jou meer tijd en geld over om in je bedrijf te stoppen.

Renault Trafic leasen            
Een Renault Trafic leasen is een prima optie als je op zoek bent naar een dynamische, robuuste en comfortabele bedrijfswagen met handige laadruimte om je spullen veilig in te vervoeren. De wagen heeft een dieselmotor met een cilinderinhoud van 1598 cc, zes versnellingen en drie of zes zitplaatsen, afhankelijk van of je kiest voor een dubbele of enkele cabine. Tevens kun je een imperiaal op het dak laten plaatsen zodat je grote ladingen veilig kunt vervoeren. Een Renault Trafic leasen zal je dagelijkse activiteiten een stuk makkelijker maken.

Lease-advies op maat           
Er zijn diverse mogelijkheden met betrekking tot het leasecontract, waaronder financial en operational lease, maar voor ZZP’ers zijn er soms flexibele contracten mogelijk tegen kortere looptijden. De partij waar je de Renault Trafic least kan je adviseren over het juiste leasecontract voor jou en over alle kosten die hieraan verbonden zijn. In de prijs die je per maand betaalt voor Renault Trafic leasen zijn in de meeste gevallen de kosten voor verzekeringen, onderhoud en reparatie inbegrepen en dat geeft zekerheid. Een Renault Trafic leasen is voor je bedrijf financieel gezien een uitstekende keuze en daarnaast is het een comfortabele wagen met een mooie uitstraling

http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen