CDV INFO
Image default
Woning en Tuin

Een canvas bij je thuis? Niets dan pluspunten in een creatief kader!

Heb je een foto waar je maar niet genoeg van kan krijgen? Of wil je iemand verrassen met het ultieme verjaardagscadeau? Dan is een canvas precies wat je nodig hebt! In elke kamer van je woning past dergelijke foto en zeg nu zelf, wie zou er niet gelukkig zijn met zo’n gepersonaliseerd geschenk?

Canvas: een mooi schilderij in huis

Fotokaders zijn niet meer van deze tijd. Ze ogen vaak verouderd, ze vergen veel afstofwerk en ze laten je foto niet optimaal schitteren zoals het hoort. Een meer moderne en hedendaagse optie is daarom een canvas. Met canvassen kan je immers creatief mee omspringen en ze bieden eindeloos veel mogelijkheden.

En los van het feit dat je het formaat en de invulling zelf kan bepalen, garandeert een canvas je een schilderachtig effect in huis; een waar schilderij in huis dus!

Nog niet overtuigd van de kracht van een canvas?

Wat had je dan gedacht van het feit dat een canvas bijzonder licht is van gewicht? Zo kan je ze eender waar gemakkelijk ophangen, ook op moeilijk te bereiken hoogtes. Bovendien bevatten ze ook geen omkadering, aangezien ze van binnenuit worden voorzien van een houten frame. Ook dit maakt het gemakkelijker om ze op te hangen en op deze manier gaat er geen centimeter van je foto verloren.

Tot slot is de afdruk van een canvas allesbehalve een dure grap. Bij ons kan je canvassen bestellen aan aantrekkelijke tarieven zonder in te boeten op kwaliteit. Je muur verfraaien of een cadeau zoeken voor je lief of naaste is nog nooit zo gemakkelijk en voordelig geweest!

Canvas bestellen bij canvaswinkel.nl

Een canvas bestellen bij canvaswinkel.nl staat synoniem met een aantal voordelen, die je niet bij andere foto-ondergronden zal terugvinden. Zo geniet je van een canvas uit onze hand:

  • Een sublieme afdrukkwaliteit
  • Een briljante kleurintensiteit
  • Een scherpe contrastweergave
  • Een zonlicht- en uv-bestendige laag
  • Een grote keuze in afdrukformaten

Wil je meer te weten komen over onze werking of heb je hulp nodig bij de bestelling van je canvas op doek? Dan helpen we je graag verder! Je kan ons steeds contacteren via ons online contactformulier, maar wees gerust: onze online canvas editor helpt je ongetwijfeld goed op weg!

https://www.canvaswinkel.nl/