CDV INFO
Image default
Auto

Goedkoop auto leasen tot € 300

Hebt u als ondernemer weleens de gedachte gehad om over te stappen van privéauto’s naar leaseauto’s? En heeft u die gedachte vervolgens laten varen omdat goedkoop auto leasen niet mogelijk lijkt te zijn? U hebt zich vergist! Een bedrijfsauto leasen hoeft tegenwoordig niet meer vreselijk duur te zijn, sterker nog: in feite is goedkoop auto leasen vandaag de dag voor iedere onderneming bereikbaar. Uiteraard hangen de kosten wel een beetje af van uw eigen wensen. We zeggen dan ook zeker niet dat u voor een prikkie elke willekeurige auto zou kunnen leasen. Wie echter een weloverwogen keuze maakt zal merken dat goedkoop auto leasen mogelijk is binnen vrijwel elk budget. En bij Autoleasecentrale zijn we gespecialiseerd in dit soort vraagstukken. Wilt u dus goedkoop auto leasen, of wilt u graag informatie (inclusief een offerte) ontvangen dan bent u bij ons bij de juiste partij!

Goedkoop auto leasen € 200 – 300

U verwacht het misschien niet, maar bij Autoleasecentrale is goedkoop auto leasen zo gemakkelijk dat het kiezen uit het zeer ruime aanbod misschien nog wel het ingewikkeldst aan het hele proces is. Wie voor onze allergoedkoopste modellen gaat blijft onder de 200 euro, maar voor wie één treetje hoger wil (200 tot 300 euro) hebben we 47 modellen in de aanbieding. De kans dat goedkoop auto leasen dus ook mogelijk is met het door u gewenste merkt is groot.

Alfa Romeo, Smart, Mazda

Leaseauto’s onder de 300 euro… waar moeten we beginnen? Of u nu een Mazda 2, een Alfa Romeo MiTo of een Smart fortwo cabrio wilt rijden, het past allemaal binnen het budget. En dan hebben we nog niet eens de Nissan (3 modellen), de SEAT (5 modellen) of de Toyota (3 modellen) genoemd. U merkt het: ons aanbod is overweldigend. Kijkt u daarom eens rustig rond op onze website om de mogelijkheden zelf te verkennen. Wanneer u een model in de juiste prijsklasse naar u smaak vindt stellen we graag een offerte voor u op. Dan weet u exact waar u aan toe bent. 

http://www.goedkoopautoleasendirect.nl