CDV INFO
Image default
Auto

Renault Trucks Master bedrijfsauto leasen

Rijdt u privé een Renault? Dan kunnen we ons goed voorstellen dat u te spreken bent over dit Franse merk. Wat dacht u er van als u een bedrijfsauto van dit merk ook zakelijk zou kunnen gebruiken? Dat klinkt toch interessant dachten we zo. Nou, wanneer een bedrijfsauto leasen voor uw onderneming een goede optie is bent u bij Autoleasecentrale op de juiste plek. Een bedrijfsauto leasen is een kwestie van keuzes maken, en als u besluit dat u een Renault bedrijfsauto wilt dan regelen we dat natuurlijk. De Renault Trucks Master staat bij wijze van spreken bij ons al op u te wachten. Kwestie van contact opnemen, bedrijfsauto leasen en aan de slag!

Renault bedrijfsauto leasen

Wilt u een bedrijfsauto leasen van het merk Renault dan voorzien wij u graag van net zoveel Renault Trucks Masters als u maar nodig hebt. Vanaf 334 euro leaset u dit model al bij ons. Ideaal voor de ondernemer die ruimte nodig heeft om zijn werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Deze bestelwagen bewijst al sinds 1980 dat je op hem kunt bouwen. In de tussentijd is er uiteraard wel de nodige verbetering aangebracht zodat de Master ook nu nog steeds “top of the bill” is.

Zakelijk rijden

Tenzij uw vrouw per se boodschappen wil doen met de Renault Master die u voor uw werkzaamheden gebruikt zal deze bedrijfsauto niet voor privédoeleinden gebruikt worden. Dat is een interessant gegeven voor wie deze bedrijfsauto wil leasen. Wat is namelijk het geval? Ingewikkelde berekeningen met betrekking tot bijtelling hoeven niet te worden gemaakt. 100 procent zakelijk rijden betekent vrijstelling (die u wel even moet aanvragen bij de belastingdienst). Overigens wordt woon-werkverkeer dat door u of uw medewerkers wordt uitgevoerd door de belastingdienst gezien als een zakelijke rit. Daar hoeft u zich dus ook niet druk om te maken. Deze vrijstelling maakt een bedrijfsauto leasen nog aantrekkelijker.

http://www.bedrijfsautoleasendirect.nl