CDV INFO
Image default
Auto

Een tweedehands lease auto is zo goed als nieuw

Wanneer je kiest voor het leasen van een auto, is het ook mogelijk om voor een tweedehands model te kiezen. Maar weinig mensen weten dit. Bij het woord tweedehands, denk je al gauw aan een gezellige auto waar je binnen de kortste keren een vermogen in moet investeren. Bij auto lease is dit nooit het geval. Een ouwetje is vaak nog niet eens drie jaar. Het woord tweedehands en alle ideeën die je hierover hebt, mogen in het geval van autolease herzien worden. Leaseauto’s zijn namelijk altijd in perfecte staat. Het leasebedrijf neemt de kosten van onderhoud en reparaties op zich. Dit maakt de financiële barrièrre om een auto te repareren veel lager.

Hoe lang wil je leasen?

Het is aan jou hoe lang je een auto wilt leasen. Je bepaalt van te voren de looptijd en dit wordt vervolgens in het contract verwerkt. Als je kiest om een auto voor een langere termijn te leasen scheelt dit vaak in de kosten. Het maandbedrag gaat een stuk naar beneden bij een langere leaseperiode. Bevalt je auto zo goed, dat je er na de overeengekomen periode geen afscheid van wil nemen? Neem contact op met de leasemaatschappij en overleg de mogelijkheden. Meestal kan je het contract verlengen en soms zelfs een coulanter maandbedrag bedingen.

Bestelwagen leasen

Over het algemeen heeft de bestelauto niet een heel flitsend imago. Het is niet de mooie slee die over het wegdek zoeft, voor status hoef je het dus niet te doen. De bestelauto wordt vaak gekocht of geleast vanwege de vele praktische voordelen. Ze zijn ideaal wanneer je regelmatig grote hoeveelheden spullen vervoert. Het is dan ook de ideale auto voor een klus-, of cateringbedrijf. Wil je eens een bestelwagen proberen voor een aantal maanden? Peugeot Expert lease biedt goede wagens voor een geschikte prijs.

https://www.bestelwagenleasen.nu