CDV INFO
Image default
Auto

De financiële achtergrond van een bestelwagen leasen

Als ondernemer is het belangrijk goed op de hoogte te zijn van alle informatie omtrent leasen. Je wilt immers weten waar je aan toe bent en ervoor zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan. Denk je aan een bestelwagen leasen? Dit kan een hele goede keus voor jouw bedrijf zijn. Er zijn immers veel kosten bij de maandelijkse prijs inbegrepen en dit wordt ook vastgelegd in een contract. Zo hoef je geen wegenbelasting te betalen en ook geen abonnement af te sluiten op pechhulp onderweg. Dit regelt de leasemaatschappij voor je!

Wat betaal je wel of niet bij het zakelijk leasen zzp?

Voor alle kilometers die je maakt in Nederland, hoef je geen brandstofkosten te betalen. Dit scheelt natuurlijk een hele hoop geld. Let op, want zodra je de grens over gaat dien je zelf te betalen aan de pomp. Ook uitgaven zoals tolgeld en parkeerkosten zijn voor jouw eigen rekening. En vanzelfsprekend moet je ook in het geval van een boete bij fout parkeren of het overtreden van de snelheid dit uit eigen zak betalen. De hoofdmoot van wat je kwijt bent aan je bestelwagen als je deze leaset zal bestaan uit de vaste maandelijkse bijdrage en de bijtelling als je er ook privé mee rijdt.

Het kiezen van de juiste bestelwagen

Als je de financiële voor- en nadelen op een rij hebt gezet en je hebt besloten om een bestelwagen te gaan leasen, komt er nog een moeilijke vraag. Want welke is de beste keus? Een echte aanrader is om voor een Dacia Dokker lease te gaan. Deze bestelwagen biedt een zeer hoog rijcomfort, gecombineerd met alle ruimte die je nodig hebt voor jouw bedrijf. Zet goed op een rij wat je denkt nodig te hebben aan laadruim en zitplaatsen en kies precies het model dat bij jou past!

https://www.zakelijkleasenzzp.nl