CDV INFO
Image default
Auto

Een nieuwe Volkswagen Caddy binnen handbereik

Als ondernemer wil je graag een betrouwbare, degelijke bedrijfswagen waarmee je niet voor verrassingen komt te staan. De Volkswagen Caddy is een populaire auto die veel gebruikt wordt door vakmensen. De aanschaf van een nieuwe auto is echter voor veel bedrijven en ondernemers een flinke kostenpost. Een tweedehands auto kopen is dan een optie, maar die biedt niet dezelfde betrouwbaarheid als een nieuwe wagen. Als je toch graag een nieuwe auto wil rijden, maar niet wil opdraaien voor de kosten van de aanschaf, dan kun je ook een Volkswagen Caddy leasen.

Waarom leasen een veilige optie is

Voor ondernemers is de Volkswagen Caddy een handige auto. Hij biedt veel ruimte en is praktisch ingedeeld. In de zakelijke lease heb je bovendien ook nog eens geen zorgen om onverwachte kosten. Als je als vakman je auto intensief gebruikt, zal je ook regelmatig naar de garage moeten voor onderhoud en reparaties. En vooral die laatste kunnen nogal eens onverwacht hoog uitpakken. Op dat soort kostenposten zit je als ondernemer niet te wachten. Daarom is het leasen van een bedrijfsauto een goed alternatief. Je hoeft dan geen financiële zorgen om je auto te hebben, want je weet vooraf precies waar je aan toe bent.

Hoeveel kost het leasen van een bedrijfswagen

Bij het leasen van een Volkswagen Caddy, blijft de auto in het bezit van de leasemaatschappij. Dat houdt in dat zij ook verantwoordelijk zijn voor de meeste kosten. Doorgaans betaalt de leasemaatschappij in ieder geval de aanschaf van de auto, de verzekeringen, wegenbelasting en alle kosten voor onderhoud en reparaties. Ook de brandstofkosten worden meestal tot een bepaalde grens vergoed. Zelf betaal je voor zakelijke lease een eigen bijdrage, en heb je te maken met een fiscale bijtelling. Daarnaast betaal je zelf de kosten voor parkeren, boetes en bijvoorbeeld de wasstraat.

http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen