CDV INFO
Image default
Marketing

Donkere kringen onder de ogen

Tegenwoordig vinden mensen het steeds belangrijker hoe je eruit ziet. We willen allemaal graag indruk maken op anderen, hier profiteert de cosmetische wereld flink van. Overal is tegenwoordig een zalfje voor, of we gebruiken make-up om oneffenheden weg te werken. Vaak is het helaas wel zo dat make-up ook nadelige effecten kan hebben, je huid kan hier namelijk van irriteren en in veel make-up bevinden zich schadelijke stoffen. Maar als je dan donkere kringen onder je ogen hebt, wil je dit toch graag weg halen, maar om dit elke dag weer bij te werken kost erg veel tijd. Dit terwijl er ook gewoon andere opties zijn om je donkere kringen onder je ogen weg te halen, namelijk een cosmetische ingreep door een cosmetische kliniek, bijvoorbeeld door Faceland.

Ten eerste kunnen de oorzaken van de donkere kringen nogal verschillend. Het kan zijn door vermoeidheid, stress, slaapgebrek, verkeerde voeding of vochtophoping. Als dit het geval is dan zou u allereerst kunnen proberen de wallen te verminderen of weg te werken. Helaas kan het ook genetisch bepaald zijn en dan kan je er niets aan doen, meer slapen of een betere voeding helpt dan niet. Wanneer je een donkere huid hebt kun je juist last hebben van veel pigment, dit donkere pigment hoopt zich op bij de huid en hierdoor kan je ook last hebben van donkere kringen. Op die twee momenten zou je er alleen vanaf kunnen komen door een operatieve ingreep. Dit gebeurt dan met een onderooglidcorrectie.

Als het verminderen van de wallen niet lukt, of het is bij u genetische bepaald dan kan u besluiten om een onderooglidcorrectie te overwegen. Er zijn diverse ingrepen die ervoor kunnen zorgen dat uw donkere kringen onder de ogen verdwijnen of minder zichtbaar worden. De eerste is een fillerbehandeling voor het herstellen van de volume onder de ogen. De tweede is een laserbehandeling, maar dit werkt vaak alleen bij een lichte huid. De derde is carboxytherapie, waarbij er kleine hoeveelheden kooldioxide onder de huid worden ingespoten. De laatste therapie werkt vooral goed wanneer er sprake is van een slechte doorbloeding. U kan voor meer informatie het best even op Faceland.nl kijken, zij zijn gespecialiseerd in cosmetische ingrepen.

http://faceland.nl/