CDV INFO
Image default
Auto

Autobedrijf Harmelen gevonden

Afgelopen week stond ik stil langs de snelweg en hielp autobedrijf Harmelen mij. Ik was op weg naar mijn werk. Ik ben magazijn medewerker bij een groothandel in telefoonhoesjes. En tijdens de rit naar mijn werk begonnen er allemaal lampjes te knipperen. Hier schrok ik niet heel erg van aangezien er wel vaker allemaal lampjes beginnen te knipperen. Alleen heeft mijn auto afgelopen maand een APK beurt gehad, dus schrok ik er nu wel van, ik dacht dat alles in orde was met mijn auto. Ik dacht bij me zelf, zou ik door rijden tot het eerst volgende benzine station of ga ik op de vluchtstrook staan. Maar veel tijd om daar over na te denken was er niet. Want ineens begon mijn auto helemaal te roken. Ik schrok me te pletter, dus ging ik maar langs de vluchtstrook staan. Wil je weten wat ik nu verder heb onder nomen, lees dan deze blog door!

Autobedrijf Harmelen schiet ten hulp!

Ik stond langs de snelweg en besloot direct Autobedrijf Harmelen op te bellen. Dit is mijn eigen garage en wordt daar altijd super goed geholpen! Ik belde ze op en vertelde geschrokken wat er gebeurd was. Hij stelde mij gerust en beloofde mij zo snel mogelijk te komen helpen. Een half uurtje later kwam hij er aan. Maar daar voor heb ik nog een aantal dingen doen, zoals mijn gevarendriehoek neerzetten en het aantrekken van zo’n mooi gevaren hesje! Autobedrijf Harmelen schoot mij ten hulp. Hij sleepte mijn auto naar het dichts bijzijnde benzine station en gaf mij een ritje naar Veenendaal, super service! Daarna heeft hij mijn auto opgehaald bij het benzinestation en heeft de auto nog die middag geregardeerd, tegen een super laag tarief.

Waarom autobedrijf Harmelen?

Ben jij opzoek naar een autobedrijf welke jou met alle problemen van dienst kan zijn? En welke ook handelt met lage prijzen? Kijk dan eens op autobedrijf-terhorst.nl