CDV INFO
Image default
Eten en drinken

Het gemak van Catering

Welling Catering is bekend als een van de beste cateraars in De Liemers. Ook in Nijmegen, Velp en Arnhem bezorgt Welling haar maaltijden. Deze cateraar omgeving Nijmegen zorgt ervoor dat alles rondom uw feest, receptie, of jubileum wordt geregeld; van hapjes en drankjes tot en met bedienend personeel als u dit wilt. De werknemers van Welling hebben allemaal ruime horeca-ervaring en doen hun werk met enthousiasme. Ook onze koks zijn ruim ervaren. Ze kunnen maaltijden bereiden voor enkele personen tot zelfs 2000 personen. Ze hebben oog voor verse ingrediënten en gezonde voeding en weten wat de klanten waarderen.

De populaire buffetten

Welling Catering biedt een ruime keuze in buffetten. Voor u is dit de oplossing als u geen tijd heeft of geen middelen om een voor een groep mensen een maaltijd te bereiden. Buffetten worden door Welling keurig geleverd en klaargezet. Bij de buffetten zitten ook het serviesgoed en de opscheplepels. Er zijn warme en koude buffetten waar u uit kunt kiezen. De schoonmaak zit in de prijs, dus afwassen kunt u gerust aan ons overlaten. In de winter zijn de warme buffetten favoriet. Vooral het stamppot buffet is een topper in deze periode. De buffetten gaan altijd vergezeld met verse salades.

Een buffet met de kerstdagen

De kerstdagen is voor velen een hectische periode. Dan is het een uitkomst als er een buffet kan worden besteld voor alle eters, dat voorkomt een hoop stress. Bij Welling Catering vindt u verschillende soorten kerstbuffetten. Stuk voor stuk heerlijke maaltijden, uiteraard vers bereid. Een soepje vooraf of een heerlijk dessert na, het kan allemaal geregeld worden. Ook prachtig opgemaakte schalen met amuses, tapas of een verse salade behoort tot de mogelijkheden. De afwas van het servies is voor rekening van Welling Catering, en dat scheelt veel tijd. Er is een ruime keuze, zodat er voor iedereen wat wils is. Ook zijn er diverse prijsklassen.

http://www.wellingcatering.nl