CDV INFO
Image default
Motor

Stoere ATV

ATV staat voor all terrain vehicle en staat ook wel bekend als quad. Het is een motorvoertuig op 4 willen maar ziet het heel anders uit dan een auto.Het is meer een kruising tussen een motor en een auto.

ATV is een populaire motorvoertuig onder de waaghalzen omdat het met hoge snelheid over verschillende soorten terreinen kan. ATV betekent dan ook letterlijk een alle terreinen voertuig waar de afkorting in het Engels voor staat. Een goed opgevoerde ATV kan wel snelheden van 200 kilometer per uur bereiken en de simpelste ATV kan al makkelijk een snelheid van 50 kilometer per uur halen. Het is dus een motorvoertuig met behoorlijk wat kracht.

Wil je meer leren over de ATV? Dan moet je zeker scooter nieuws lezen want er staan een hoop interessante artikels over de ATV. Scooter nieuws wordt ook regelmatig bijgehouden waardoor er nu veel informatie over ATV staat. Dat is vooral handig als je zelf een ATV wil kopen. Na een paar artikels weet je al veel over de verschillende merken en wat een ATV allemaal kan.

Wist je bijvoorbeeld dat je 18 jaar moet zijn en een rijbewijs moet hebben om een ATV te besturen? Welke rijbewijs je nodig hebt, is afhankelijk van de snelheid van de ATV. Leer hier meer over op de scooter nieuws blog.