CDV INFO
Image default
ZZP

Haix Politie schoenen

Politie schoenen: de basis van een goed politie uniform!

De trots en beschermers van het dagelijkse leven in Nederland is natuurlijk de politie. Politie agenten zijn en moeten altijd goed herkenbaar zijn in het straatbeeld. Onderdeel van deze belangrijke zichtbaarheid is natuurlijk de politie uniform. in het politie uniform zijn uiterlijke kenmerken uit de huisstijl vastgelegd. De basis van de huisstijl blijft de kleur blauw. Sinds juni 2014 dragen politiemensen het nieuwe uniform, wat gekenmerkt wordt door een meer sportief kleding stijl gecombineerd met een fel neon geel accentkleur. Het uniform bestaat uit meerdere onderdelen, namelijk een cap, een polo, een veiligheidsvest, een harnas, een broek, de kappel ( waar het wapen en andere zaken aan vast zitten ) en tot slot de schoenen. Wat het minst het zicht staat zijn de schoenen van politie mensen. Maar waarom zijn goede politie werkschoenen zo essentieel?

Orthopedisch voor een natuurlijke vorm

Politiemensen moeten gedurende de werkdag (of avond) uitstekend werk kunnen verrichten. Kleding mag daarom op geen enkele wijze een belemmering vormen. Het lichaam moet zich natuurlijk en comfortabel kunnen voelen in de gedragen kledingstukken. Het moet ademen, aanpassen en comfortabel aanvoelen. Ook moet het tegen een stootje kunnen en duurzaam zijn. Al deze aspecten zijn óók voor de schoenen enorm van belang. Sterker nog, schoenen vormen de basis van iedere uniform. Het hele jaar lopen op slechte werkschoenen is absoluut niet wenselijk. Gelukkig biedt Haix speciale politie laarzen en werkschoenen voor beveiliging personeel die orhopedisch zijn en aanpassen aan de voet.

De voordelen van Haix politie schoenen & laarzen

Haix is een gerenormeerd producent van werkschoenen voor verschillende branches. Voor politie personeel heeft Haix een speciaal collectie schoenen opgezet die perfect aansluiten aan de wensen van politie medewerkers. Een overzicht van de diverse slimme technieken die Haix heeft verwerkt in haar collectie politie laarzen zijn;

  • Haix AS-systeem: Dit AS systeem ondersteund de natuurlijke curve van de voet, hierdoor blijft de voet in de ideale positie voor optimaal ondersteuning.
  • Haix Climate-Systeem: Door Haix ontwikkeld klimaatsysteem die met het bewegen van de schoen het vocht afvoert.
  • Haix MSL-Systeem: Speciaal schuim dat voor een extra demping in de zool zorgt.
  • Haix CO-Systeem: Gecertificeerde orthopedische inlegzolen, die de certificering behouden.
  • Haix SR-Systeem: Speciale behandeling van het leer waardoor de hitte weerkaatst en de schoen veel minder snel opwarmt.
  • Voorzien van een Gore-tex voering, dit maakt de schoen waterdicht en goed ademend.

Exclusief verkrijgbaar bij Nijhof Safety

Het aanbod Haix politie schoenen is exclusief verkrijgbaar bij Nijhof Safety. Als sinds 1929 is Nijhof Schoenen gespecialiseerd in het aanbieden van schoenenmode voor jong en oud. De specialisten van Nijhof Safety houden zich enkel en alleen bezig met het aanbieden van de beste werkkleding tegen een betaalbare prijs, voor ZZP’ers en MKB. Bezoek onze webshop en bestel voordelig online de best werkkleding van Haix en Tricorp en profiteer van GRATIS verzending vanaf €75,- in onze webwinkel.

http://www.youtube.com/watch?v=y4En7IyvC_w

http://www.nijhofsafety.nl/