CDV INFO
Image default
Auto

Voordelen voor zzp’er bij leasen auto

Van alle Nederlands brengt de zzp’er het meeste tijd door in de auto. Een zzp’er zit wekelijks wel zeker 8 uur in een auto. Dat is een volle werkdag. De auto is ook het meest favoriete vervoersmiddel voor de zzp’er, daarna komt het openbaar vervoer en de fiets. De auto is uitstekend vervoer om snel naar het andere kant van het land te komen. Maar de meeste auto’s van zzp’ers zijn gekocht. Terwijl het leasen van een auto voor een zzp’er ook een goede optie is.

De voordelen van een bestelauto leasen

Veel zzp’ers staan open voor een lease auto, maar willen er zeker van zijn dat een lease auto ook goede voordelen met zich meebrengt. Financieel kan een lease auto al veel helpen. Ten eerste scheelt het al in de koopprijs. Dat hoeft niet af van het bedrijfskapitaal of zelfs privé. En als er opeens iets mis is met de auto dan neemt de leasemaatschappij dat voor hun rekening. Alle onderhoud en andere kosten vallen onder het leasecontract. Voor een zzp’er betekent tijd letterlijk geld. Bij tijdverlies, omdat de auto opeens niet mee wilt werken, kan het een zzp’er belangrijke opdrachten kosten. Maar bij het leasen van een auto houdt de leasemaatschappij zich bezig met alle autozaken, als administratie en schadebeheer. Een auto leasen zzp betekent niet alleen financieel voordeel, maar ook tijdwinst. 

Veel autokeuze voor de zzp’er

Heb je interesse in een auto leasen zzp? Je hebt in ieder geval een breed assortiment aan auto’s die je kunt leasen. Ben je op zoek naar een snelle wagen? Misschien een Audi. Of heeft je bedrijf meer behoefte aan een bestelwagen? Je kan dan denken aan Peugeot Partner lease. Denk goed na wat voor auto het beste past bij je bedrijf en laat je informeren bij een leasemaatschappij.

https://www.bestelautoleasen.com

Gerelateerde artikelen

Ferrari Testarossa

Lease nu een auto, laptop, fiets en meer | Leasevergelijken.nl

Agrarisch advies