CDV INFO
Image default
Mode en Kleding

Voordelen bh met beugel

Voordelen bh met beugel

Of je nu grote of kleine borsten hebt, de juiste ondersteuning is voor iedere vrouw ontzettend belangrijk. Toch is het voor veel vrouwen ontzettend lastig om een juiste keuze tet maken, aangezien het aanbod bh’s natuurlijk enorm is. Om je een eindje op weg te helpen, hebben we een aantal bh’s voor je verder uitgelicht en ook de verschillende benoemd. Eén van de meest voorkomende vragen die we namelijk vaak tegenkomen, is het belang van een bh met beugel en wanneer je hiervoor kiest. In dit artikel nemen we je stap voor stap mee in de zoektocht naar een geschikte bh en gaan we verder in op de verschillen en ook voordelen van het dragen van een bh met of zonder beugel.

Met beugel

Een bh met beugel biedt simpelweg een stuk meer ondersteuning. Waar we vaak zien dat een anita sport bh niet is voorzien van een beugel, zien we dit bij de reguliere bh’s wel. Een beugel in een bh zorgt niet alleen voor extra ondersteuning, maar zorgt ook voor een stuk meer comfort. Doordat de cup door de aanwezigheid van de beugel beter in shape blijft, zal je een stuk langer plezier hebben van je bh. Daarnaast zorgt het er ook tevens  voor, dat wanneer jij een strak shirtje draagt, de vormen een stuk beter tot z’n recht komen. Ondanks dat het enorm persoonlijk is, biedt een bh met beugel dusdanig veel voordelen, dat het verstandig is om eens verschillende soorten bh’s te passen, zodat je zelf kunt ervaren wat de voordelen en het effect op jouw lichaam zijn.

Zonder beugel

Naast verschillende bh’s met beugel, zijn er uiteraard ook mensen die het fijn vinden een bh te dragen zonder beugel. Eén van de voorbeelden van een bh die vaak zonder beugel wordt gedragen, dat is de anita sport bh. Doordat je borsten stevig tegen het lichaam worden aangedrukt, zal een beugel vaak niet noodzakelijk zijn om de juiste ondersteuning te kunnen bieden. Toch hoeft een bh zonder beugel niet te betekenen dat deze bh geen ondersteuning biedt. Vaak is deze bh voorzien van bh vulling, waardoor deze wel degelijk een ondersteunende functie biedt. Uiteraard zal dit niet hetzelfde zijn als een bh met beugel, maar helemaal geen ondersteuning is dus niet het geval. Wel is het aan te raden, dat wanneer je een grote cupmaat hebt, je niet kiest voor een beugelloze bh. Dit kan namelijk er namelijk op lange termijn voor zorgen, dat je eventueel last krijgt van klachten.