CDV INFO
Image default
Mode en Kleding

Sportkleding bedrukken met logo

Sportkleding bedrukken is niet moeilijk. Helaas maken velen mensen tijdens het proces verschillende fouten waardoor het steeds lastiger wordt om deze wens succesvol af te ronden. In deze blog vertellen we 4 aandachtspunten om dit idee goed uit te voeren.

Wees geduldig in de ontwerpfase

Dit is het leukste moment van onder andere trainingspakken bedrukken, omdat je begint aan een nieuw hoofdstuk. Laat je enthousiasme er niet voor zorgen dat je te snel achter een keuze staat omdat je dan uiteindelijk onvolledige items ontvangt. Stel je daarom de vragen: is dit logo nog relevant over 10 jaar? En is het digitale bestand geschikt voor een bedrukking? Vervolgens stap je eenvoudig het volgende ontwikkelingsstadium in.

Hoeveelheid

De hoeveelheid is belangrijk doordat je met een slimme keuze voorzien bent voor een heel jaar aan sportshirts bijvoorbeeld. Schrijf hiervoor uit hoe vaak je een product nodig acht en vertaal dat naar een aantal afnames. Anders zul je de drukker opnieuw opbellen bij een te kleine bestelling of de aankopen worden amper gebruikt door een overschot.

Investeer daarnaast in kwaliteit omdat je daarmee jezelf verzekerd van meerdere wasbeurten zonder het logo te beschadigen. Een logo dat is geproduceerd met een machine van een matig kaliber daalt vanzelf naar een lagere klasse en is daardoor geen mooi gezicht. Bovendien bespaart een ideale verzending tijd en geld.

Kleding bedrukken

Voer gesprekken met meerdere bedrijven

Google eens op sportkleding bedrukken in jouw omgeving. Je spot daarna diverse mogelijkheden om je creatie te produceren. En dit komt goed voor je uit, er is immers altijd een aanbieder die volledig aan je eisen voldoet. Om dit te bereiken, is het wel echter van belang dat je met ieder bedrijf in gesprek gaat. Hierdoor vind je vanzelf de beste partner om de opdracht bij neer te leggen. Sla daarom pas na meerdere meetings een weg in en blijf vooral nieuwsgierig naar overige aspecten van het aanbod in je regio om het fijnste resultaat te verwelkomen.

Selecteer de juiste stijl

In het assortiment liggen meerdere stijlen om sportkleding te bedrukken. Let daarom op of een stijl je uitstekend aankleedt. Het komt vaak voor dat een koper uiteindelijk de items stopt achterin de kledingkast vanwege een mismatch. Probeer alle kansen uit om een sportstijl te omarmen of weg te strepen. Hiermee ben je op de lange termijn nog steeds tevreden met de beslissing. Pak er tot slot een passende kleur bij en de trainingspakken bedrukken is geslaagd is waarschijnlijk een uitspraak van je. We hopen dat we je volledig kunnen informeren met de bovenstaande informatie en dat de stap naar de uitvoering snel is gezet.