CDV INFO
Image default
Mode en Kleding

Even op reis, wat is de fijnste tas om mee te nemen?

Even op reis, wat is de fijnste tas om mee te nemen? 

Wanneer je op reis gaat wil je graag een tas meenemen die ook heel erg fijn is in gebruik. Eentje waar je voldoende in kan laten maar dat niet zo heel erg groot is. Gemakkelijk meenemen is dan ook zeker wel iets wat erg mee telt. We gaan eens wat tassen bekijken. 

De tassen van Rains 

De tassen van Rains zijn minimalistisch wat betreft design in combinatie met kwaliteit en functionaliteit. Het materiaal van de Rains tassen zijn kenmerkend. Ze zijn namelijk waterbestendig en hebben een Cleane uitstraling. De Rains tassen hebben in de collectie de volgende tassen:

  • Backpack model

  • Backpack mini

  • MSN bag

  • Field bag

  • Rugzakken

  • Weekendtassen

  • Shoppers

  • Laptop tassen

Allen zijn ze van waterbestendig materiaal. In Nederland regent het best vaak daarom is een  waterbestendige Rains tas een mooie uitkomst. Elk seizoen zijn de tassen te verkrijgen in nieuwe kleuren. 

De weekendtas is toch niet alleen voor het weekend?

Natuurlijk kan een weekendtas ook buiten het weekend om gebruikt worden. De weekendtassen zijn niet alleen praktisch en veelzijdig maar ze zijn ook mooi. Nu is een weekendtas natuurlijk wel groot maar het is altijd veel meer. De weekendtas wordt tegenwoordig voor veel doeleinden gebruikt en dan bedoelen we niet alleen als we eens een overnachting hebben maar het wordt ook gebruikt als er naar de sportschool gegaan wordt. De weekendtassen van de vrouwen zijn vaak wat kleiner als de weekendtas van de mannen. De weekendtassen zijn er voor verschillende doeleinden, formaten maar de weekendtassen willen we vaak toch wel stijlvol. We willen allemaal toch voor de dag komen met een goed looking weekendtas?

Cowboysbag, de klassieker onder de tassen!

De cowboysbag is een schouder- en handtas die heel erg populair zijn onder de scholieren en studenten maar worden ook veelvuldig gebruikt als dagelijkse handtas. De cowboybag zijn er niet alleen voor vrouwen maar ook voor mannen. Vaak gebruiken mannen de cowboysbag als laptoptas of schooltas. De cowboysbag is er ook als luiertas. Je wilt als kersverse ouder toch zeker wel een handige luiertas hebben. De luiertas is niet alleen geschikt om alle spulletjes van de baby in te kunnen vervoeren maar mocht het nodig zijn dan kan je eigen laptop er ook nog bij. 

Wil je het helemaal compleet maken dan neem je er een bijpassende cowboysbag portemonnee bij, zo heb je een setje.