CDV INFO
Image default
Horeca

Maak gebruik van deze zaalverhuur in Breda voor uw evenement

Organiseert u binnenkort een evenement, zoals een bruiloft of een vergadering? Het kan soms lastig zijn om de juiste locatie te vinden. De zaal moet namelijk groot genoeg zijn, van alle gemakken voorzien zijn én de bereikbaarheid is ook zeer belangrijk. Van der Valk Hotel Princeville biedt wel 23 zalen aan van diverse afmetingen waar u uw evenement kunt organiseren. Dit is erg handig als er mensen van ver weg of zelfs uit het buitenland komen. Zij kunnen dan overnachten in een van de beste hotels in Breda en vervolgens het evenement bijwonen zonder nog te hoeven reizen. Maak gebruik van deze zaalverhuur voor uw evenement in Breda!

23 verschillende zalen

Bij Van der Valk Hotel Princeville vindt u een zalenaanbod van maar liefst 23 zalen. De zalen zijn multifunctioneel en zijn dus geschikt voor diverse soorten evenementen. Of u nu een vergadering, bruiloft of ander feest wilt organiseren; het kan allemaal bij een van de beste hotels in Breda die zaalverhuur aanbiedt! In de zalen zijn diverse opstellingen mogelijk, afhankelijk van het soort evenement en het aantal genodigden. Zo is in de Brede AA een U-vorm mogelijk die ruimte biedt aan veertien mensen, en in Cabaret-opstelling kunnen er 25 mensen in de zaal. Weet u niet zeker welke zaal het meest geschikt is voor uw evenement? Vraag dan advies aan de medewerkers van dit fijne hotel. Zij helpen u graag verder en vertellen u meer over het zalenaanbod.

Reserveer snel een zaal voor uw evenement

Het is uiteraard belangrijk dat u een geschikte locatie boekt voor uw bruiloft, vergadering of ander evenement. Daarom biedt Van der Valk Hotel Princeville zaalverhuur in Breda aan, zodat u in een van de beste hotels in de stad zorgeloos uw evenement kunt houden. Bekijk snel het volledige aanbod aan zalen en reserveer de zaal die aan uw wensen en eisen voldoet.