CDV INFO
Image default
Mode en Kleding

Leuke mode hoeft niet duur te zijn

Het bijhouden van de steeds veranderende trends in de mode kan een dure aangelegenheid zijn. Elk jaar, zo lijkt het, veranderen de smaken van de kleding zozeer dat de kleding van vorig seizoen gedateerd en sober aanvoelt. Maak dat ingewikkeld met verschillende kledingbehoeften naarmate de seizoenen veranderen, en het kan een onoverkomelijke taak lijken om modieus te blijven.

Gelukkig weten fashionista’s voor elk seizoen en voor elk budget een hot outfits samen te stellen. Het proces om er stijlvol en seizoensgebonden uit te zien hoeft geen kosten te maken, zolang je maar weet welke stukken je moet kiezen en wanneer en waar je ze moet kopen.

Onze tip om je garderobe op te bouwen is om ervoor te zorgen dat je genoeg basisstukken hebt om verschillende outfits te kunnen bedienen. Dit betekent dat je op zoek moet gaan naar kleding die neutraal is, vrij van ingewikkelde patronen en gemakkelijk te combineren met andere kleding. Deze moeten bestaan uit effen t-shirts met eenvoudige halslijnen in meerdere kleuren (maar je wilt vooral neutrale kleuren zoals wit, beige en zwart), een goed passende blauwe jeans in je favoriete snit, eenvoudige ballet platte schoenen, een fatsoenlijk jasje of blazer in een donkere kleur en een paar zwarte planten.

Deze lijst is natuurlijk niet allesomvattend en je locatie kan ook bepalen wat er nodig is in je collectie. Dit moeten items zijn die je door elkaar kunt mengen om je dagelijkse outfits in te vullen.

Wil je toch leuke designkleding kopen voor een voordelige prijs? Kijk dan eens naar de collectie van Zusss bij The Little Green Bag. Hier vind je leuke en originele kledingstukken die je voor weinig geld kunt aanschaffen!