CDV INFO
Image default
Mode en Kleding

Serengeti Eyewear

Serengeti begon ooit als Amerikaanse bedrijf dat zich oorspronkelijk richtte op de productie van hoge kwaliteit autoruiten. Maar als gevolg van succesvolle testen met hoog kwaliteitsglas besloot het bedrijf de Serengeti zonnebrillen op de markt te brengen. Zo ontstonden in 1985 de Serengeti zonnebrillen.

Lenstechnologie en oogbescherming

Serengeti zonnebrillen staan vanaf dag één bekend om hun zeer geavanceerde lenstechnologieën en ontwerpen, waarbij oogbescherming vooral hoog in het vaandel staat. Om iets dieper op de technologie in te gaan: Serengeti zonnebrillen waren de eersten met fotochromic zonnebrilglazen, op micro niveau in het glas verwerkt, om slijtage te voorkomen en je ogen gezond en beschermd te houden. Daarnaast hebben alle Serengeti zonnebrillen meekleurende glazen die zorgen voor contrast verhoging. De gebruikte polarisatie technologie voorkomen lichtweerkaatsingen van uv-stralen. De spectrale controle tot slot helpen met contrast en definitie. Door al deze gebruikte technieken is de Serengeti zonnebril uitermate geschikt voor chauffeurs en piloten.

Beroemdheden gespot met Serengeti zonnebril

Onder de beroemdheden die gezien zijn met een Serengeti zonnebril zit zelfs een Paus (Paus Benedictus XVI), dat zouden Serengeti zonnebrillen heilig maken, als ze dat al niet waren met zoveel technologie en innovatie! Filmster Val Kilmer werd ook gespot met een Serengeti zonnebril op zijn neus. Acteur Patrick Dempsey tekende in 2007 een contract om Serengeti zonnebrillen te dragen: in de film ‘Made of Honor’ droeg hij verschillende modellen. Acteur Jack Nicholson werd gespot met meerdere Serengeti zonnebrillen, waaronder de Serengeti Rieti in de jaren ’90. Formule 1 coureur Alain Prost was een tijd lang het gezicht van de Serengeti zonnebrillen.

Prachtige stijl

Naast topkwaliteit levert Serengeti ook beauties: stijlvol en elegant. Op fuva.nl zie je alle modellen staan, maar we willen je hierbij alvast attenderen op bijvoorbeeld: de Alice, de Augusto, de Corrente, de Dante en de Duccio. Een kleine greep uit veel meer: esthetisch allemaal ook perfect!

 

 

http://www.fuva.nl/zonnebrillen/serengeti/