CDV INFO
Image default
Mode en Kleding

5 manieren om je dochter als een prinses te kleden

Veel kleine meisjes dromen ervan prinsessen te worden. Help je dochter deze fantasie waar te maken met deze vijf handige tips om je meisje als een prinses te kleden! Met deze tips voelt je kleine meid zich elke dag van de week koninklijk!

Bruidsjurk

Als je wilt dat je dochter op haar grote dag als royalty wordt behandeld, begin dan met het aankleden van haar in een mooie en glamoureuze jurk.

Trouwjurk

Een op maat gemaakte trouwjurk kan je kleine prinses echt het gevoel geven dat ze de koningin van de dag speelt. En als u zich niet iets bijzonders kunt veroorloven, ga dan op zoek naar tweedehands trouwjurken of designer-voorbeeldjurken. Je weet nooit wat je zou kunnen vinden op sites als eBay of Haute Look.

Tutu & Tiara

Voor elke prinses in opleiding is er een essentieel accessoire – en dat is niet te vinden bij Stylonic.

Subtiel

We weten wat je denkt: tutu’s en tiara’s zijn niet bepaald subtiel. Maar als je je dochter als een prinses kleedt, voelt ze zich ook zo.

Kinderbroeken

Als je een dochtertje hebt, zou je in de verleiding kunnen komen om haar mooie jurken aan te kleden en haar haar in bloemrijke strikken te dragen. Maar verzet je. Al die franjes worden gewoon vies – en dat is prima, want ze zal er overheen groeien voordat ze zich realiseert hoe schattig ze waren. Daarom zijn de kinderbroeken ook een belangrijke aankoop voor je kleine prinses.

Praktische outfits

Richt je nu op praktische outfits die comfortabel zijn voor je kleine meid, zoals zachte katoenen kinderbroeken en rompertjes (de onderkleding) en eenvoudige tops die gemakkelijk dichtgeknoopt of dichtgeritst kunnen worden.

Haarbanden en strikken

Als je een jonge dochter hebt, zijn paardenstaarten meer dan alleen een gemakkelijk kapsel – ze zijn ook haar kroon op het werk. Houd rekening met haarbanden en strikken wanneer je haar haar borstelt en het in paardenstaarten doet.

Haaraccessoires

Overweeg deze haaraccessoires als prinsessenaccessoires, want de meeste hebben juwelen of delicate details waardoor ze ideaal zijn voor je kleine prinses.

Glitternagels

Een van mijn favoriete dingen aan Disney-prinsessen zijn hun sprankelende en glitterachtige stijlen, dus ik kan het niet helpen dat ik dat ook voor mijn dochter wil. Glitternagels zijn zeker leuk, maar ze kunnen ook gevaarlijk zijn als je niet voorzichtig bent.

Voorzorgsmaatregelen

Een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen zorgen ervoor dat de glitter en glamour van uw dochter op haar nagels blijft zitten en niet overal in uw huis (of ergens anders) terechtkomt. Bron: https://www.stylonic.nl